Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță exotică, alături de micuța Josephine!

Publicat: 04 ian. 2022, 12:53 Autor: Maria Apostol Vedete

Celebrul cuplu a ales să petreacă începutul de an departe de casă, pe o plajă exotică, în noua ”formulă” de trei! Smiley și Gina Pistol au publicat primele imagini din vacanță!

Unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, Smiley și Gina Pistol se bucură de momente de soare și relaxare din plin. Cei doi și-au programat o vacanță într-o destinație de vis, unde vor petrece timp de calitate alături de fiica lor.

Smiley, alaturi de Josephine

Acest concendiu este total diferit, și totodată, extrem de special, asta deoarece este prima plecare departe de România alături de fiica lor. De când micuța Josephine a apărut în viațalor, cei doi s-au implicat trup și suflet în creșterea ei. Astfel că nu și-au mai făcut timp pentru vacanțe în țări străine.

Detalii neștiute despre părinții Ginei Pistol

Gina a vorbit despre acest subiect delicat și și-a pus sufletul pe tavă în cea mai nouă ediție a podcastului „Fain și simplu”, realizat de Mihai Morar.

M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când (oftează)… ai mei se despărțiseră (…). Nu prea am vorbit despre asta. Nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă. Nu știu cine e femeia aceea. Înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci.

M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal. Dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă. Pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat vedeta.

Publicat: 04 ian. 2022, 12:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă