Claudia Pătrășcanu nu vrea să își mai lase copiii cu tatăl lor. Motivul pentru care artista a luat această decizie

Publicat: 26 mart. 2021, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Claudia Pătrășcanu nu vrea să își mai lase copiii cu tatăl lor. Motivul pentru care artista a luat această decizie

De aproape doi ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă în tribunale pentru custudia celor doi copii. Ambii părinți își doresc custodia exclusivă, iar recent artista a hotărât să nu îi mai lase pe micuți să petreacă timp cu tatăl lor, așa cum a stabilit instanța.

În cadrul unui interviu recent, celebra artistă a dezvăluit lucruri nemaiștiute despre relația copiilor săi cu tatăl lor.

„Încă traversez această perioadă, încă sunt în acest divorț complicat, tot avem înfățișări, de un an și opt luni ne plimbăm prin tribunale.

Eu mi-am dorit acest divorț, eu am vrut să fie un divorț amiabil, să rămânem părinți pentru copiii noștri, dar când ajungi în instanță lucrurile devin urâte. Ai nevoie de dovezi, probe, intervine încrâncenarea. Între noi doi s-a ajuns destul de departe”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Claudia Pătrășcanu nu-și mai lasă copiii cu Gabi Bădălău

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu îl acuză pe fostul său partener de faptul că își expune prea mult intimitatea, mai ales în fața copiilor lui. Din acest motiv, cântăreața nu mai vrea să își lase copii la tatăl lor.

„Copilul mare are 7 ani, deja începe să citească, îl voi înscrie la clasa 0. Pune întrebări. Încerc să le răspund cât pentru vârsta lor, să înțeleagă. Nu doresc să-i cresc în minciună. Copilul mare își amintește lucruri de acum câțiva ani, unde am stat, la Bolontin. Copilul mic, de patru ani, nu știe, știe că casa noastră e în Agigea. Unul dintre părinți cumva trebuie să fie mai rezervat. Trebuie să fie o intimitate a omului, să nu se expună așa cu totul. Nu vreau să crească copiii cu ură. Nu am nimic să-mi reproșez. Eu am insistat să fie bine, să avem o comunicare, dar nu s-a vrut”, a mai declarat cântăreața la Pro TV. 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 mart. 2021, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă