Fiul lui Ștefan Bănică Jr. a renunțat la iubita top model pentru o șatenă rubensiană?

Publicat: 09 mart. 2021, 20:00 Autor: G. M. Vedete

Fiul lui Bănică Jr, surprins cu o tânără misterioasă, recent, pe străzile din Capitală! CIAO.RO vă prezintă imagini senzaționale cu Radu Ștefan Bănică, tânărul care îi calcă pe urmele celebrului său tată, la plimbare, se pare, cu o tânără misterioasă.

Fiul artistului, îmbrăcat în negru, cu pantaloni și palton, și o pereche de ochelari de soare pe nas, a profitat de zilele cu soare și a ieșit la plimbare cu o tânără misterioasă extrem de zâmbitoare.

Fiul lui Bănică Jr, la plimbare cu o tânără misterioasă

Îmbrăcată cu o pereche de jeanși și un pulovăr larg, tânăra, în timp ce mergea pe stradă, a întâmpinat, se pare, o problemă cu.. pantalonii. Mergând agale, fetei i s-a desfăcut probabil cureaua de la pantaloni, astfel că s-a văzut nevoită să o prindă la loc. Desigur, educat și foarte atent, Radu Ștefan Bănică i-a ținut geanta cât aceasta și-a legat cureaua la blugi.

Cei doi au plecat spre autoturismul pe care-l aveau parcat pe o străduță. Fiul lui Bănică Jr s-a urcat la volan, iar tânăra în dreapta lui.

Radu Ștefan Bănică, sfaturi primite de la tatăl lui, Ștefan Bănică Junior

Radu Ștefan Bănică s-a născut în anul 2003, a absolvit liceul Jean Monnet din Capitală și a intrat la UNATC, călcând pe urmele tatălui său, Ștefan Bănică Junior.

Radu Ștefan este fiul lui Ștefan Bănică din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu.

În cadrul unui interviu pentru libertateapentrufemei.ro, Radu Ștefan a vorbit despre sfaturile pe care le-a primit de la celebrul său tată, Ștefan Bănică Junior.

”Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite, dar am obiceiul să mă pregătesc și să ma perfecționez singur, înainte să mă consult cu el”, a explicat el.

Mai mult, despre cel mai important sfat pe care l-a primit de la tatăl său, Radu Ștefan a spus: ”Să nu fiu o formă fără conținut”.

Totodată, acesta a explicat dacă a fost vreodată deranjat să audă despre el că este ”Fiul lui Ștefan Bănică Junior”.

”Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată. E o mândrie și o responsabilitate să port acest nume”.

 

 

Publicat: 09 mart. 2021, 20:00 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă