Radu, fiul lui Ștefan Bănică, despre experiența de la Te cunosc de undeva: ”Pentru mine a fost stresant în primele gale”

Publicat: 28 Jan. 2021, 09:57 Vedete

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior este unul dintre concurenții care se vor transforma în acest sezon la Te cunosc de undeva. Tânărul a făcut câteva declarații despre această experiență prin care trece, mai ales când are de interpretat un personaj feminin.

Pentru Radu Ștefan este o mare bucurie participarea la emisiunea Te cunosc de undeva. Acesta a recunoscut faptul că urmărea show-ul de ceva timp și nu a stat deloc pe gânduri în momentul în care a primit propunerea.

„Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică, potrivit a1.ro.

„Pentru mine a fost stresant în primele gale. Ceilalți n-au nicio treabă. Intră, cântă, au o naturalețe foarte frumoasă. Dar fiecare persoană în parte e foarte pozitivă. Glumim non-stop, iar glumele și râsul mă fac să mă simt foarte bine. Este o atmosferă foarte frumoasă”, a mai spus acesta.

 „Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a completat el.

Ștefan Bănică Junior, mândru de fiul său

Ștefan Bănică Junior este mândru că fiul său îi calcă pe urme și duce tradiția familiei mai departe. Vedeta a dezvăluit că băiatul lui cel mare, Radu Stefan, a intrat printre primii la UNATC, secția Actorie.

„Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi”, a scris artistul pe pagina de socializare în urmă cu ceva timp.

 

Sursă foto:

Publicat: 28 Jan. 2021, 09:57 Vedete
Pe aceeași temă