De ce a făcut Brigitte Pastramă pușcărie. Drama prin care a trecut frumoasa brunetă

Publicat: 16 feb. 2021, 11:45 Autor: Elena Vedete

Brigitte Sfăt a devenit extrem de cunoscută publicului după ce s-a căsătorit cu fostul tenismen, Ilie Năstase. Însă, dincolo de aparițiile glamuroase și aspectul său impecabil, Brogitte ascunde o mare dramă, trăită atunci când era foarte tânără. 

În 2000, când avea 23 de ani, s-a căsătorit cu omul de afaceri Octavian Sfăt, dar povestea de iubire dinre cei doi s-a încheiat tragic. În 2002, acesta s-a stins din viață, în urma unui atac de cord.

Brigitte a rămas cu afacerile acestuia și a fost nevoită să le conducă singură. Două cluburi, un hotel, un restaurant și două case i-au rămas moștenire acesteia. În plus, s-a trezit mamă singură a băiatului pe care îl are cu Octavian Sfăt. Atunci când tatăl său a murit, Robert nu avea nici 3 ani.

Brigitte Sfăt a intrat la închisoare la numai 26 de ani

Problemele nu au întârziat să apară după ce a rămas văduvă. Un an mai târziu, în 2003, Brigitte Sfăt a fost arestată, fiind acuzată că a fost complice la lipsirea de libertate și la tâlhărirea unui manager de club. Aflată după gratii, ea le-a devenit profesoară celorlalte deţinute, cărora le-a câştigat simpatia. Mai exact, ținea cursuri de aerobic în fiecare dimineaţă. La acea vreme, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a câştigat titlurile de “Top Model România” şi “Top Model of the World”, scrie Cancan.

În 2006, femeia a fost eliberată condiționat. După ce a ieșit din închisoare, Brigitte l-a cunoscut pe Ovidiu Torj. Cei doi s-au căsătorit, însă vedeta a recunoscut că bărbatul era violent și viața alături de el nu a fost tocmai roz. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, Sara, care acum are 13 ani. Brigitte și Ovidiu au divorțat în 2010.

Dramele se țin lanț în viața lui Brigitte

În 2013, viața lui Brigitte Sfăt părea că ia o turnură favorabilă, atunci când s-a căsătorit cu celebrul Ilie Năstase. Însă, magia a durat prea puțin…

Mariajul celor doi a început să ia o turnură proastă din cauza presupusei amante Cici a lui Ilie Năstase, motiv pentru care Brigitte a apărut disperată la televizor plângând.

Pe lângă asta, soţia fostului tenismen a primit în luna iunie o veste ce a zguduit viaţa brunetei. Brigitte a a fost diagnosticată cu două tumori la plămâni, în urma cărora a realizat o intervenţie chirurgicală la Viena.

Pe 26 septembrie 2018, Brigitte Sfăt și Ilie Năstase s-au despărțit și în acte. După divorțul de fostul tenisman, Brigitte părea că și-a găsit fericirea alături de un om de afaceri, Cornel Oană.

Totuși, cei doi s-au despărțit după ce vedeta a participat la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, acolo unde l-a cunoscut pe Florin Pastramă, cel care avea să-i devină soț. Bărbatul a cerut-o de soție chiar în timpul emisiunii.

 

Sursa foto: Facebook Brigitte Pastrama

 

 

 

 

 

Publicat: 16 feb. 2021, 11:45 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă