VIDEO. Și-a făcut sau nu operații estetice Demi Moore? Actrița are fizionomia schimbată la 58 de ani!

Publicat: 04 feb. 2021, 11:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Multe persoane se întreabă dacă faimoasa Demi Moore are sau nu operații estetice, mai mulți urmăritori de-ai acesteia sesizând mici schimbări la nivelul feței. Ajunsă la vârsta de 58 de ani, actrița a rupt tăcerea și a mărturisit dacă are sau nu intervenții estetice.

Demi Moore a vorbit deschis despre operațiile estetice. Ea a ajuns în atenția tuturor, după ce a apărut la o prezentare de modă de la Paris, pe podium. Actrița în vârstă de 58 de ani s-a schimbat mult, spun ochii critici ai oamenilor. Multe persoane susțin faptul că ea ar fi apelat la medicii esteticieni pentru a-și schimba înfățișarea, însă actrița mărturisește că nu este adevărat, lucru pe care l-a și spus în trecut, arată Dailymail.

Zvonuri similare au apărut și între anii 2004 și 2007, când le-a și negat, spunând că nu a trecut pragurile medicilor esteticieni, chiar dacă în presa internațională s-a scris că și-ar fi făcut peste 40 de intervenții estetice.

„Este total neadevărat. Nu m-am operat niciodată, însă nu-i judec pe cei care recurg la astfel de trucuri. Dacă acest lucru le face bine, nu văd care e problema. Pe mine însă nu mă încântă ideea să mă operez pentru a opri procesul îmbătrânirii. Acest lucru nu m-ar face fericită. Nu sunt disperată să arăt ca la 30 de ani”, spunea în urmă cu ceva vreme Demi Moore.

Demi Moore a mărturisit faptul că ”mi-am făcut ceva, dar nu la față”, fiind singura intervenție estetică pe care ar avea-o actrița de la Hollywood.

A avut o copilărie traumatizantă

Demi Moore a dezvăluit că a fost violată pe când avea doar 15 ani de un bărbat care i-a dat mamei sale 500 de dolari. Mai mult, ea a precizat că mama ei o ducea în baruri de mică pentru a fi observată de bărbați.

Pe când avea numai 12 ani, mama ei a încercat să se sinucidă cu pastile. Actrița își amintește cum, cu degetele ei mici, de copil, încerca să scoată pastilele de pe gâtul mamei, disperată să o salveze.

„Îmi amintesc că mi-am folosit degetele, degetele mele mici de copil, să încerc să scot pastilele din gura ei”, a scris Moore în carte.

Sursă foto: Instagram Demi Moore, Capturi Video Youtube 1, 2,

Publicat: 04 feb. 2021, 11:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă