Adolescenta cumplita a unei celebre actrite. La 15 ani, mama ei a vandut-o unui violator

Publicat: 21 oct. 2019, 13:50 Autor: Loredana Vedete
Adolescenta cumplita a unei celebre actrite. La 15 ani, mama ei a vandut-o unui violator

Demi Moore a dezvăluit că a fost violată pe când avea doar 15 ani de un bărbat care i-a dat mamei sale 500 de dolari. Mai mult, ea a precizat că mama ei o ducea în baruri de mică pentru a fi observată de bărbați.

Demi Moore, violata in copilarie. Celebra actriță, acum în vârstă de 56 de ani, s-a născut într-o familie de alcoolici. Atât mama, cât și tatăl ei, erau dependenți de alcool, iar copilăria ei a fost dificilă. Situația s-a agravat atunci când tatăl a părăsit familia, iar Demi, un copil la acea vreme, a fost nevoită să își îngrijească mama.

Pe când avea numai 12 ani, mama ei a încercat să se sinucidă cu pastile. Actrița își amintește cum, cu degetele ei mici, de copil, încerca să scoată pastilele de pe gâtul mamei, disperată să o salveze.

Demi Moore, violata in copilarie

„Îmi amintesc că mi-am folosit degetele, degetele mele mici de copil, să încerc să scot pastilele din gura ei”, a scris Moore în carte.

Pe când era doar o adolescentă, după ce timp de mai mulți ani s-a plimbat prin toată țara, mama lui Moore, Virginia King, a început să o ducă în baruri pe fiica sa pentru a atrage atenția bărbaților.

Actrița și-a amintit cum, într-o seară, când s-a întors acasă, a găsit un bărbat în vârstă care avea cheia casei ei. Bărbatul a violat-o, după care a întrebat-o:

„Cum e să fii vândută pentru 500 de dolari?”. Demi a văzut cu ochii ei cum propria mamă a primit bani de la cel care a violat-o.

„A fost viol și o trădare devastatoare”, a scris Demi Moore în cartea sa. Întrebată dacă crede că a fost vândută de mama sa, actrița a răspuns: „În adâncul inimii mele, nu. Nu cred că a fost o tranzație directă, dar ea totuși i-a dat acces în casă și m-a pus în calea pericolului”.

Publicat: 21 oct. 2019, 13:50 Autor: Loredana Vedete
Pe aceeași temă