S-au izolat în aceeași casă, deși sunt divorțați! Poza care a detonat lumea showbiz-ului!

Publicat: 10 Apr. 2020, 12:52 Vedete
S-au izolat în aceeași casă, deși sunt divorțați! Poza care a detonat lumea showbiz-ului!

Bruce Willis a decis să se izoleze alături de fosta lui soție, Demi Moore, și fiicele pe care cei doi le au împreună.

Actorul în vârstă de 65 de ani a fost însurat cu Moore timp de 13 ani, însă căsnicia lor s-a încheiat în anul 2000. Dar au continuat să fie prieteni. Acum, Willis s-a izolat cu fosta lui soție, fiicele lor și partenerii acestora.

Într-o fotografie postată de Tallulah (26 ani), Bruce și Demi stau unul lângă celălalt, iar fiica lor Scout (28 ani), este în spatele lor împreună cu iubitul surorii ei, Dillon Buss, anunță unica.ro.

O altă imagine postată pe pagina de Instagram a lui Dillon apar cele două surori cu prietenul lui Scout, Jake Miller. Demi Moore și Bruce Willis au împreună trei fete: Rumer (31 ani), Scout și Tallulah. La scurt timp după ce imaginile au fost publicate pe paginile de socializare, actuala soție a lui Willis, Emma Heming, a arătat că nu este deloc deranjată de faptul că Bruce s-a izolat împreună cu Demi Moore.

La postarea lui Moore, care a pus pe Instagram o imagine în care apare alături de Bruce și fiicele lor, toți purtând pijamale asortate, modelul în vârstă de 41 de ani a scris: „Vă iubesc și îmi este dor de voi”. În timp ce Bruce Willis s-a izolat pe perioada pandemiei cu fosta soție, Emma a făcut acest lucru cu fiicele ei și ale actorului, Mabel (8 ani) și Evelyn (5 ani).

Publicat: 10 Apr. 2020, 12:52 Vedete
Pe aceeași temă