Radu Vâlcan face cumpărături la greu, de dragul poftelor soției! Adela Popescu este ținută ca în puf de când a rămas din nou însărcinată

Publicat: 19 feb. 2021, 19:19 Autor: G. M. Vedete

Cum a fost surprins Radu Vâlcan după ce Adela Popescu a anunțat sexul celui de-al treilea copil ce urmează să-l aducă pe lume peste câteva luni!

Graviduța Adela Popescu și Radu Vâlcan, împreună cu cei doi băieți ai lor, s-au întors recent dintr-o vacanță exotică. Prezentatoarea tv și-a vizitat colegii de la “Vorbește lumea” unde a și făcut marea dezvăluire: sexul celui de-al treilea copil pe care-l așteaptă.

Radu Vâlcan și Adela Popescu vor avea tot băiețel

Vedeta a mărturisit că va fi tot băiețel, și nu fetiță, așa cum credeau mulți.

”Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! Trei băieți. Au venit rezultatele de la testul genetic, la care Radu zice: nu pot să cred o să avem patru copii! Ai prins-o?! Adică o să mai facem unul ca să fie fetiță.

Noi am dorit foarte mult acest copil. Și acum, fără glumă, eu m-am imaginat mamă de trei băieți. Voi fi soacră cu trei nurori, Sunt în 17 săptămâni, nu am grețuri deloc. Lui Radu îi place de mine însărcinată. Facem și mai mulți, dacă putem. Cinci ani mai pot să fiu bine!”, a declarat Adela Popescu la PRO TV.

Radu Vâlcan a cheltuit peste 500 lei la cumpărături

Tătic de 3 băieți peste numai câteva luni, Radu Vâlcan este cel care face cumpărăturile pentru acasă, se pare. Actorul încearcă să o protejeze pe graviduța Adela, ca să stea cât mai mult acasă, să-și vadă de sarcină, dar și de cei doi copii. Radu Vâlcan a fost surprins zilele trecute într-un hypermarket din Capitală, unde fusese să facă niște cumpărături. Actorul avea aproape toată fața acoperită, de mască și de cozorocul de la șapcă, de abia că i se vedeau ochii. Tatuajul de pe inelar însă, unicat, ne-a făcut să ne dăm seama că este nimeni altul decât Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu.

Actorul a făcut mai multe cumpărături, de la apă, vin, alimente, până la fructe, și a achitat, la final, puțin peste 500 de lei.

 

Publicat: 19 feb. 2021, 19:19 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă