VIDEO. Cum arată tânăra de 22 de ani dependentă de operații estetice! Acum este o păpușă Barbie în mărime naturală

Publicat: 26 ian. 2021, 11:29 Autor: Andreea Voicu Vedete

Faceți cunoștință cu Ambery Mayy, o tânără în vârstă de 22 de ani care este dependentă de operațiile estetice! Cum arată păpușica Barbie a Instagramului și ce forme amețitoare are blondina.

A trecut printr-un proces de transformare incredibil în câțiva ani, de când a devenit majoră și a reușit să își îndeplinească un vis: acela de a avea forme cât mai voluptoase, apelând la proceduri medicale de mărire a sânilor, dar și alte intervenții estetice pentru a arăta precum o păpușică Barbie.

Chiar ea a mărturisit, la un moment dat, potrivit The Sun, faptul că a avut probleme cu greutatea încă din adolescență: ”Aveam probleme cu greutatea, am încercat diete, aveam nesiguranță în mine însămi, dar acum mă simt bine în pielea mea. Sunt multe beneficii în urma operațiilor estetice, iar eu sunt dovada vie”.

Amber, noua senzație a internetului – ce operații estetice are ”păpușica Barbie”

Tânăra Amber are vârsta de 22 de ani, iar aceasta a început să cocheteze cu operațiile estetice încă din 2018, când avea 19 ani.

”Niciodată nu mi-am imaginat că o să am atâtea operații estetice. În adolescență mă îngrășam și slăbeam constant. Dar de la 18 ani am început să slăbesc. Iar atunci am observat că mi s-au micșorat sânii, astfel că m-am programat pentru a-mi pune silicoane. Procedura am făcut-o în Marea Britanie și m-a costat 5500 de lire sterline”. Până în acest moment, ea a cheltuit peste 40.000 de lire sterline pe operațiile estetice, mărturisind că este dependentă de ele.

După ce și-a făcut prima intervenție chirurgicală pentru mărirea bustului, ea s-a programat la medicii esteticieni pentru a-și rotunji posteriorul. În Turcia și-a făcut operație estetică la nas, în octombrie 2018, care a costat-o 3000 de lire sterline.

Sursă foto: Instagram Amber Mayy

Publicat: 26 ian. 2021, 11:29 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă