Andreea Bănică, alături de Claudia Pătrășcanu în procesul cu Gabi Bădălău. Ce a declarat artista după ieșirea din sala de judecată: ”Am încercat să consiliez relația dintre ei”

Publicat: 22 ian. 2021, 11:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au ajuns din nou în fața judecătorilor în procesul pe care îl au de câțiva ani. De această dată, alături de artistă a fost buna sa prietenă, Andreea Bănică, unul dintre martorii importanți în procesul celor doi. Blondina a făcut dezvăluiri incredibile despre cei doi, dar și despre momentul în care Claudia a fost dată afară din casă de Bădălău.

Andreea Bănică a povestit despre starea în care se afla Claudia Pătrășcanu în momentul în care a părăsit locuința în care stătea cu Bădălău. Mai mult decât atât, cântăreața povestește faptul că ar exista și câteva filmări cu Claudia, pentru că s-a gândit că se va ajunge la un proces.

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”, a mărturisit Andreea Bănică, după ce a ieșit din sala de judecată.

Mai mult, blondina a povestit în ce stare era prietena sa în momentul în care a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău.

„Exact așa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afară din casă’. I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…)Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc”, a subliniat Andreea Bănică, potrivit AntenaStars.

”Am încercat să consiliez relația dintre ei”

Totodată, Andreea Bănică a povestit că ea a încercat să facă tot posibilul pentru a repara lucrurile între Claudia și Gabi, însă fără niciun rezultat.

„Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva. În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva de oprește. Însă susțin toate mamele, femeile din lumea asta. sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor”, a mai transmis vedeta.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 ian. 2021, 11:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă