Anca Serea s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Vedeta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre momentele grele prin care a trecut: ”Aproape că voiam să-mi scriu testamentul”

Publicat: 17 ian. 2021, 09:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Pentru Anca Serea anul 2020 a fost unul destul de dificil. Vedeta s-a confruntat cu probleme destul de serioase de sănătate, iar din acest motiv frumoasa mămică a fost la un pas să își facă testamentul. În cadrul unui interviu vedeta a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut.

Anca Serea a demonstrat că este o femeie extrem de puternică. Bruneta s-a confruntat cu problemele de sănătate, din cauza cărora a fost extrem de speriată, însă a găsit puterea de a merge mai departe și din fericire a trecut peste toatee momentele grele.

„Eu mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi încerc să nu ies din starea mea de linişte. Poate doar când am fost foarte bolnavă am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul. Atunci am vrut să-mi fac absolut toate investigaţiile. Acum sunt bine”, a spus Anca Serea.

Anca Serea, dezvăluiri despre boala cu care se confruntă

„Eu mă confrunt cu o anemie severă încă din tinereţe, înainte să-l nasc pe David, de pe la 19 ani, când mi-am făcut şi primele investigaţii din cauza unor menstruaţii abundente. Aveam ameţeli frecvente, stare de slăbiciune. Eu nu am făcut tratamente susţinute şi nici cură de fier, decât în perioada sarcinilor sau când trebuia să nasc. Şi cu trecerea timpului, cu naşterile multiple, starea asta de anemie s-a acutizat, dar niciodată nu a fost aşa grav ca anul trecut, erau doar momente izolate”, a explicat vedeta.

”Am învățat să nu mai îmi fac planuri pe termen lung”

”Anul 2020, deși a fost plin de neprevăzut și de lucruri la care nu ne așteptăm și pe care unii dintre noi l-am gestionat mai greu, pentru noi a fost un an bun, în primul rând datorită faptului că Adi nu a mai fost atât de des plecat și ne-am mai sudat ca și familie și ca și cuplu, a mai petrecut și el timp cu copiii, ne-am repoziționat, să zicem, niște scopuri în viață, așteptăm… Am învățat să nu mai îmi fac planuri pe termen lung, sincer, pentru că nu știi ce trăim de la o zi la alta, dar îmi doresc în primul rând să fim sănătoși, să fie toată lumea liniștită, mai calmă, mai bună, de ce nu. De ordin material nu îmi doresc nimic, Slavă Domnului, chiar a fost un an bun, nu pot să mă plâng. Am avut multe contracte, lucrez într-una, ne-am mișcat, a mers foarte bine în perioada asta tot ce înseamnă online. Nu îmi doresc decât să fim sănătoși, nimic special”, a mai spus vedeta.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 17 ian. 2021, 09:57 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă