Anca Serea a ajuns pe mâinile medicilor! ”Mă rog la Dumnezeu să…”

Publicat: 26 Aug. 2020, 10:23 Vedete

Anca Serea a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le-a avut. Vedeta a fost internată în spital timp de câteva zile, din cauza stării sale de sănătate.

Soția lui Adi Sînă suferă de o anemie severă, iar acest lucru i-a creat foarte multe probleme de sînătate. Când se afla în vacanța din Bulgaria, alături de familie, atunci i-au apărut primele simptome și a fost nevoită să meargă la doctor.

„Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată.

Anca Serea: ”M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită”

Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie. Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt din păcate cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie.

Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. (…) Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită. Mai ales în timpul nopții pentru că nu e ușor să stai într-o rezervă singură, închisă. În primul rând, din cauza covidului accesul nu este permis celor dragi și na, am stat acum aproape două săptămâni internată”, a declarat Anca Serea, arată Cancan.

Anca Serea a făcut transfuzie de sânge

„Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută.

Nivelul fierului și al hemoglobinei trebuia să fie ridicat în organismul meu pentru că (în caz contrar) nu se mai oxigenează corect creierul, anumite funcții sunt încetinite. Medicamentos nu este suficient. Nu aș vrea să se înțeleagă că sunt într-o stare deplorabilă. Restul analizelor sunt perfecte. Mai trebuie să merg la un specialist hematolog, doar atât”, a declarat Anca Serea în emisiunea”, a mai spus Anca Serea.

Publicat: 26 Aug. 2020, 10:23 Vedete
Pe aceeași temă