Anca Serea a ajuns de urgență la spital! Vedeta a făcut primele declarații despre problemele cu care se confruntă

Publicat: 02 oct. 2023, 14:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Anca Serea a trecut prin clipe dificile. Soția lui Adi Sînă a ajuns din nou pe mâna medicilor, iar de această dată, problemele de sănătate cu care se confruntă ar putea să o aducă pe masa de operație. Vedeta a făcut recent un anunț care i-a îngrijorat pe fani.

Anca Serea s-a internat de urgență într-o clinică privată din Capitală, acolo unde a fost supusă mai multor investigații. Vedeta a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de pe patul de spital. De asemenea, bruneta a transmis și un mesaj în care a ținut să le mulțumească fanilor care i-au transmis încurajări.

Anca Serea, mesaj pentru fani de pe patul de spital

Soția lui Adi Sînă a ajuns la unitatea medicală cu dureri puternice. Acolo, medicii i-au făcut mai multe analize, iar în urma rezultatelor decid dacă o vor opera sau nu.

„Mulțumesc pentru toate mesajele de încurajare! Aștept încă rezultatele de la CT, este posibil să am apendicele inflamat și să intrăm în operație. Mulțumiri încă o dată pentru implicare și seriozitate medicilor!”, a fost ultimul mesaj pe care Anca Serea l-a transmis pe contul ei de Instagram.

Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate
Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate

Anca Serea, declarații despre starea ei de sănătate

Nu este pentru prima oară când Anca Serea ajunge pe mâna medicilor. Bruneta s-a mai confruntat în trecut cu o afecțiune care a adus-o în pragul epuizării. În cadrul unui interviu pentru CIAO.RO, vedeta a mărturisit că de atunci și-a schimbat radical stilul de viață. Acum este foarte atentă la ceea ce mănâncă și merge periodic la medic pentru control.

„Am avut o problemă legată de anemie și  practic nu mai eram un om normal. A fost o epuizare generală, nu mi se mai oxigena tot organismul normal. A fost foarte greu dar mi-am învățat lecția. Sunt foarte atentă, am o rutină. Merg la doctor, iau niște suplimente alimentare, mănânc, dorm corespunzător, cel puțin 7-8 ore pe noapte, înainte nici nu dormeam. Sunt foarte atentă și am grijă și sănătatea mea a devenit o prioritate pentru mine, ceea ce nu era înainte pentru că nu eram conștientă ce înseamnă să fii sănătos”, ne-a mărturisit soția lui Adi Sînă.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 02 oct. 2023, 14:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă