Raportul autopsiei. Ce au descoperit medicii legiști în corpul lui Diego Armando Maradona! Inima lui cântărea 503 grame

Publicat: 23 dec. 2020, 15:20 Autor: Andreea Voicu Vedete

Medicii legiști au scos raportul oficial al autopsiei, după decesul legendarului Diego Armando Maradona. Au descoperit că inima lui cântărea 503 grame.

Medicii legiști au descoperit faptul că în organismul lui Diego Armando Maradona exista un cocktail de medicamente, înainte ca infarctul să se producă. De asemenea, el luase un antidepresiv și un anticonvulsivant. Bărbatul suferea de mai multe afecțiuni și avea nevoie de tratament. Conform Mediafax, el ar fi suferit de epresie, tulburări bipolare, schizofrenie, atacuri de panică, epilepsie. Medicii au mai descoperit că inima lui cântărea 503 grame.

Maradona a murit de ”insuficiență cardiacă acută, la un pacient cu miocardiopatie dilatată, insuficiență cardiacă cronică congestivă care a generat un edem pulmonar acut”, transmiteau medicii înainte de analizele toxicologice.

Ultima dorință a lui Diego Armando Maradona

Diego Armando Maradona a avut și o ultimă dorință, gând pe care i l-a transmis și fostei sale soții, Veronica Ojeda. Ultimul mesaj transmis chiar în ziua în care a murit a fost către partenerul actual al fostei sale soții, Mario Baudry, spunându-i: Care a fost ultima dorință a lui Diego Armando Maradona: „Bună Mario, sunt Diego. Știu că ți se va părea incredibil, dar văd că Vero e fericită cu tine, mi-a spus că sunteți împreună și ai mare grijă de ea. Ai grijă și de îngerul meu, care nu se compară cu nimic. Uite, am o mulțime de copii, dar știu că la el țin cel mai tare. Te îmbrățișez”. Maradona a făcut referire la Diego Fernando, în vârstă de 7 ani, arată GSP.

Maradona are cinci copii: doi băieți, Diego Sinagra și Diego Fernando Maradona Ojeda, și trei fete, Giannina, Dalma și Jana Maradona.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 23 dec. 2020, 15:20 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă