Cine a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață! Colegii de breaslă nu-i dădeau nicio șansă că o să ajungă pe primele pagini

Publicat: 18 nov. 2020, 13:36 Autor: Andreea Voicu Vedete

Michael B. Jordan, actorul care a făcut furori în „Black Panther”, a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață!

Michael B. Jordan este bărbatul de culoare care a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață. Actorul care a făcut furori în ”Black Panther”, ”Creed”, dar și în alte pelicule celebre este al treilea care a primit consecutiv titlul de cel mai sexy bărbat în viață, arată The People.

Michael B. Jordan are vârsta de 33 de ani și este celibatar. Încă de mic, tânărul și-a început cariera de actor, jucând în emisiuni precum ”Toți copiii mei”. În anul 2015, el a jucat în ”Creed”, apoi în 2018 a apărut în ”Black Panther”. De asemenea, el este și promotor al diversității la Hollywood. Bărbatul de culoare apare și pe coperta revistei People.

”E un sentiment frumos. Toți făceau glume, precum ”Mike, este probabil singurul lucru de care nu o să ai parte. Dar îmi pare bine că fac parte din clubul acesta”, a spus el pentru revistă.

Michael B. Jordan a jucat în filme precum: ”Black and White”, ”Hardball”, ”Blackout”, ”Pastor Brown”, ”Red Tails”, ”Chronicle”, ”Fruitvale Station”, ”Justice League: The Flashpoint Paradox”, ”That Awkward Moment”, ”Fantastic Four”, ”Creed”, ”Black Panther”, ”Kin”, ”Creed II”, ”Just Mercy”, iar în anul 2021 va fi pelicula ”Without Remorse”, fiind producător.

Iker Casillas, cel mai sexy portar din lume

Iker Casillas, portarul care a scris istorie pentru naționala Spaniei și pentru Real Madrid, și-a anunțat retragerea din activitate la 39 de ani, după ce a trecut prin încercări cumplite în ultimii ani.

Considerat unul dintre cei mai sexy fotbalişti spanioli, Iker nu a avut parte numai de succes şi zâmbete, ba chiar a fost încercat de viaţă. În urmă cu mai bine de un an, sportivul a suferit un infarct miocardic. Casillas s-a simţit rău în timpul unui antrenamentul, a fost transportat imediat la spital, unde doctorii au constatat infarctul. Doctorii i-au montat lui Casillas un cateter care ajută la lărgirea diametrului vaselor de sânge pentru a ajuta la o circulație mai bună a sângelui. Practic, un tub subţire este introdus într-un vas mare de sânge care duce la inimă.

Sursă foto: Capturi video youtube

Publicat: 18 nov. 2020, 13:36 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×