A fost devastata cand a aflat adevarul! Ce faceau fiica ei si fostul sau sot cand ea nu era acasa. Povestea a ingrozit pe toata lumea

Publicat: 23 oct. 2017, 17:47 Autor: madalina m. Life

O femeie din Marea Britanie a avut socul vietii ei cand a descoperit un adevar ingrozitor despre fiica ei si fostul sau sot. Chiar daca se despartise de acesta de ceva vreme, nu a putut sa nu spuna tuturor prin ce momente devastatoare trece.

Aceasta a povestit ca fostul ei sot inceput sa aiba o relatie intima chiar cu fiica sa, pe care a crescut-o de cand avea 11 ani. Mai mult, cei doi par sa fie foarte fericiti si sunt de cativa ani impreuna.

Chit ca exista mii de cazuri de acest fel, femeia a decis sa ceara ajutorul internautilor pe platforma „Mumsnet”, iar din cauza rusinii traite a fost la un pas sa isi piarda si locul de munca.

A fost devastata cand a aflat ca fiica ei si fostul sot au o relatie

De asemenea, femeia a mai marturisit ca relatia dintre fiica ei si fostul sau sot a inceput chiar cand acestia erau casatoriti, iat totul se petrecea sub acoperisul in care locuiau toti ca o familie.

Se pare ca acesta a fost si motivul divortului, desi initial ea nu a stiut toate detaliile a ceea ce considera sa fie un „incest moral”. Totodata, ea a mai marturisit ca a avut-o pe fiica ei cand era foarte tanara, dar ca tatal fetei nu si-a dorit sa pastreze legatura.

In plus, barbatul care i-a devenit ulterior sot a crescut-o pe fiica femeii timp de 20 de ani, ca si cand ar fi fost propriul sau copil. „E gresit pe toate nivelurile ce mi se intampla. Stiu ca biologic nu e considerat incest, dar moral asa se simte. Nu am putut vorbi cu niciunul dintre ei de cand am aflat”, a spus femeia, potrivit dailymail.co.uk.

A fost devastata cand a aflat ca fiica ei si fostul sot au o relatie

Totodata, alte femei au povestit ca au trecut prin cazuri similare, dar si ca aceasta ar fi trebuit sa isi dea seama ca ceva nu e tocmai in regula, inca de cand fiica ei era doar un copil.

„Ma intreb ce se intampla cand ramaneau amandoi acasa singuri, daca existau imbratisari sau saruturi care sa trezeasca semne de intrebare. E ciudat ca ai aflat abia acum de toate acestea”, a spus una dintre prietenele virtuale.

In plus, rusinea trasa de respectiva femeie care a dorit ca identitatea ei sa nu fie dezvaluita, pare sa se fi intors tot impotriva ei, pentru ca a fost sfatuita sa nu mai fie atat de radicala si sa fie alaturi de fiica sa, daca aceasta isi va dori sa vorbeasca.

 

Publicat: 23 oct. 2017, 17:47 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă