Adevărul din spatele relației lui George Burcea cu Viviana Sposub! ”Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor”

Publicat: 26 oct. 2020, 12:23 Autor: Andreea Voicu Vedete

Frumoasă-i dragostea, mai ales la început! George Burcea și Viviana Sposub s-au mutat împreună nu neapărat că așa le-au dictat sentimentele pe care le au unul față de celălalt, ci mai mult de ”nevoie”, după ce au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Pentru a nu-i pune pe cei dragi în pericol, cele două vedete care au făcut parte din ”Ferma”, show-ul fenomen de la Pro Tv, au luat decizia de a sta împreună pentru o perioadă. În orice caz, sentimentele nu sunt negate, căci există de ambele părți.

”Când e vorba de sentimente, nu ai cum să găsești explicații, definiții. Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos. Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor, exact cum am făcut și în Fermă”, a spus Viviana pentru Click.

Viviana Sposub: ”Tot ce am învățat în fostele relații mă ajută să clădesc acum conexiuni mai profunde”

Cât despre ce a atras-o prima oară pe Viviana Sposub la George Burcea, vedeta a spus: ”Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale incredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția. Ce ar mai fi viața fără puțină suferință din dragoste? Deși sunt tinerică, am avut timp să mă îndrăgostesc, să iubesc, ba mai mult, am avut timp și să sufăr. Dar nu regret absolut nimic! Tot ce am învățat în fostele relații mă ajută să clădesc acum conexiuni mai profunde”.

Cum au reacționat cei apropiați, după ce s-a aflat că Viviana Sposub a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus: ”Evident, lumea s-a panicat inițial. Cea mai afectată de această veste a fost mama. Însă faptul că virusul a fost și încă este blând cu mine a mai liniștit puțin spiritele. Norocul meu este că înainte de a afla rezultatul nu avusesem contact cu prea multe persoane, cele câteva interacțiuni desfășurându-se ținând cont de măsurile de siguranță. Astfel că îngrijorarea apropiaților mei a fost legată doar de starea mea de sănătate”.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 26 oct. 2020, 12:23 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă