Andreea Berecleanu, surpriză de proporții pentru fanii săi. Fosta prezentatoare a apărut într-o emisiune TV

Publicat: 20 oct. 2020, 13:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câteva luni, Andreea Berecleanu și-a dedicat timpul afacerilor familiei, împreună cu soțul ei. Numai că, recent fosta prezentatoare TV le-a făcut fanilor săi o surpriză de proporții.

Andreea Berecleanu a apărut recent în emisiunea lui Fuego, “Drag de România mea”, acolo unde a fost prezentă pentru a-l sărbători pe celebrul actor Costel Constantin de care vedeta este foarte atașată.

“Acum ceva timp, am primit o invitaţie interesantă, din punctul meu de vedere. O dată, pentru că nu am mai participat la nicio emisiune de divertisment pe TVR2, în al doilea rând, că venea din partea lui Paul Surugiu-Fuego, un om cald şi bun şi un inspirat realizator TV, şi al treilea, foarte important pentru sufletul meu, aniversarea bunului meu prieten, actorul Costel Constantin.

Chiar dacă am vorbit mult în emisiune despre Costel, tot nu am reuşit pe deplin să-l descriu aşa cum mi-aş fi dorit. Oricât e prea puţin! Ce e trăit şi ce va fi trăit ca prietenie, e greu de povestit. Sunt fericită că ne suntem alături de atâţia ani şi că este mereu un exemplu pentru mine şi familia mea!”, a stransmis vedeta.

Andreea Berecleanu, despre plecarea de la Antena 1

Andreea spune că decizia plecării de la Antena 1 i-a aparținut și că nu a dorit să prelungească un contract de muncă în alte condiții decât cele pe care le stabilise dintotdeauna.

„A fost hotărârea mea de a pleca. De fapt, este decizia mea de a nu prelungi un contract de muncă în alte condiții decât cele agreate dintotdeauna de comun acord. Trebuie înțeles că niciodată nu am acceptat să semnez ceva impus sau, după cum numesc anumite companii „contracte-cadru. Sunt o persoană care respectă rigorile, disciplina, și asta am demonstrat în timp. Nu e nevoie de clauze care ofereau protecții excesive doar uneia dintre părțile contractului”, a declarat Andreea Berecleanu.

„Decizia mea a fost luată pe parcursul acâteva zile, nu a fost ceva premeditat. Iar conducerea, deși în mod aparent a insistat să rămân în grup, oferindu-mi diverse proiecte și funcții, știa că nu voi accepta. Să știi că nu-mi lipsește flexibilitatea, sunt un om care înțelege multe, altfel nu puteam lucra într-o redacție, unde timp de 17 ani au fost schimbați zeci de șefi”, a mai spus Andreea Berecleanu.

Publicat: 20 oct. 2020, 13:38 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă