Cea mai sexy mămică din online își croiește haine pe măsura posteriorului bombat

Publicat: 02 oct. 2020, 22:40 Autor: ileana.ghinea Vedete

Este și Cristina Ich un soi de om! Atât de mare îi este gură că aproape de face să uiți de exemplu, ce posterior simpatic poartă cu sine. 

Iubita lui Piți Junior și mama „la al lui copil”, vorba rapsozilor orientali, este fără discuție una dintre cele mai sexy proaspete mămici din showbiz-ul autohton. Suprinzător a fost momentul în care a anunțat că-l va face tătic pe întâiul născut al fostului fotbalist Victor Pițurcă, Alexandru. Apoi, cunoscând-o mai bine, am și uitat ce și cum, din cauza debitului verbal pe care-l are. Un ton care se găsește în totală antiteză cu felul în care arată. Pe românește, Cristina Ich este o fată foarte frumoasă, doar că are gura pusă unde nu trebuie (câteodată), iar atunci când se apucă să debiteze, te forțează să-i uiți formele pe veci.

„Gura bate… posteriorul”, ar suna în traducere liberă.

De ce tocmai, posteriorul? Ei bine pentru că pe el am ajuns să-l redescoperim zilele trecute, ajutați fiind de colegii noștri, paparazzi Ciao.ro. Bruneta a fost fotografiată zilele trecute în timp ce se ducea la… croitorie. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de blugi negri care i se așezau perfect pe posterior și cu o geacă de piele care se termina fix în talie, privind-o, te face să spui „Uite-o pe Ich ce sexy mamacita este!”. Avem sau nu dreptate?

Posteriorul bombă, piciorul subțire, buclele în vânt… o imagine la care să te tot uiți. Masca de pe figură strică peisajul însă, asta este, COVID-ul cere sacrificii!

Considerată de mulți ca fiind sosia Angelinei Jolie, Cristina Ich se poate lăuda cu un metabolism de nota 20. Întrebată de multe ori care-i secretul frumuseții în cazul ei, bloggerița a fost tranșantă în declarații: ”Mănânc foarte mult fast-food și nu mă pot abține de la nimic, în afară de brânză care nu îmi place deloc. Fac foarte multă mișcare însă și multe tratamente pentru că fără nu se poate, dar oricum toate prostiile din lume, eu le mănânc!”, ne-a declarat cu sinceritate Christina.

Publicat: 02 oct. 2020, 22:40 Autor: ileana.ghinea Vedete
Pe aceeași temă