Cu ce se ocupă mama lui Meghan Markle! Ce nu știai despre soacra Prințului Harry

Publicat: 29 sept. 2020, 10:57 Autor: Andreea Voicu Vedete

De Meghan Markle știm întotdeauna ce face, unde merge, cu cine și care sunt planurile alături de Prințul Harry, dar v-ați întrebat vreodată cu ce se ocupă, de fapt, mama ei?

Doria Ragland, mama lui Meghan Markle care are vârsta de 64 de ani, oferă de obicei cursuri de yoga. Însă, recent, femeia a reușit să devină șeful executiv al unei companii care se ocupă cu îngrijirea bătrânilor din cămine. Astfel, mama soției Prințului Harry este hotărâtă să se ocupe și să își dedice timpul persoanelor în vârstă care au nevoie de un ajutor constant, arată Dailymail.

https://www.youtube.com/watch?v=TTidFKoLH5o

Decizia luată de Meghan Markle, după ce ea și Prințul Harry s-au achitat față de Familia Regală

Recent, Prințul Harry și Meghan Markle și-au plătit datoria față de Casa Regală, astfel ”descotorosindu-se” de orice obligație pe care ar mai fi avut-o, după ce au plecat. După acest episod, Meghan Markle a luat o decizie surprinzătoare, dorind să le ofere femeilor, în continuare, o doză de încredere și recunoștință. Astfel că, Ducesa de Sussex în vârstă de 39 de ani a demarat o campanie prin intermediul organizației Smart Works care ajută femeile care sunt șomere și vulnerabile. Prin această campanie, se dorește a le îmbrăca pentru interviuri și a le oferi pregătire, cu ajutorul oamenilor cu experiență din industrie. Recent, a semnat un acord de 150 de milioane de dolari cu Netflix.

”Oamenii pot spune că Smart Works se referă la haine, dar chiar nu e aşa… toate aceste lucruri sprijină ce este important, şi se află în interiorul nostru, şi este cel mai bun accesoriu. Este încrederea”, spunea Meghan Markle.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 29 sept. 2020, 10:57 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă