O vedetă a fost condamnată la 9 luni de muncă în folosul comunității, iar mama ei va face închisoare 16 luni! Cum s-a ajuns la asta

Publicat: 14 sept. 2020, 09:12 Autor: Andreea Voicu Vedete

Situație incredibilă pentru o vedetă cunoscută! Bar Rafaeli, model marca Victoria’s Secret, a fost condamnată la nouă luni de muncă în folosul comunității, iar mama sa va sta în spatele gratiilor timp de 16 luni.

La această decizie s-a ajuns după ce amândouă au fost acuzate de evaziune fiscală pentru venituri de 10 milioane USD. Modelul Victoria’s Secret și mama sa, Zipi Rafaeli, au ajuns la capătul procesului deschis încă din anul 2015. Cele două au fost condamnate în luna iulie pentru evaziune pe venituri de aproape 10 milioane USD. De asemenea, acum sunt nevoite să plătească 1.5 milioane de dolari în plus față de milioanele de impozite restante datorate statului, arată Mediafax.

Imaginea modelului în vârstă de 35 de ani este acum afectată. A fost primul model din Israel de pe coperta revistei Sports Illustrated. Îngerașul de la Victoria’s Secret e cunoscut și pentru relația pe care a avut-o în trecut cu Leonardo DiCaprio.

https://www.youtube.com/watch?v=Q7p764noybM

Actriță celebră, dezvăluiri despre ziua în care a văzut cum mama i-a împuşcat mortal tatăl

La cei 44 de ani, Charlize Theron a demonstrat că este o femeie puternică. Are o carieră de succes, o familie minunată și a reușit să treacă peste momente incredibil de grele care i-au făcut viața un coșmar. Vedeta și-a făcut curaj și a vorbit despre traumele din copilărie și despre cât de mult a suferit din cauza tatălui său.

Într-un recent interviu, actriţa a dezvăluit că la momentul respectiv, având doar 15 ani, nu a ştiut cum să reacţioneze şi multă vreme s-a văzut nevoită să mintă în legătură cu modul în care tatăl ei a murit. De fapt, abia în 2004, actriţa a recunoscut în mod public că tatăl său a fost ucis de soţia lui, potrivit celebrului realizator radio Howard Stern.

„Pur şi simplu m-am prefăcut că nimic nu s-a întâmplat. Nu am spus nimănui, nu am vrut să ştie cineva ce s-a întâmplat cu adevărat. De fiecare dată când eram întrebată spuneam că tatăl meu a murit într-un accident autor. Cine şi-ar dori să spună o asemenea poveste? Nimeni!“, a afirmat Charlize Theron.

Publicat: 14 sept. 2020, 09:12 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă