Cum a trecut Carmen Grebenișan peste momentele de anxietate! „Am ajuns la o concluzie și nu este prima oară când…”

Publicat: 24 aug. 2020, 12:16 Autor: Andreea Voicu Vedete

Carmen Grebenișan a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de anxietate în trecut. Iar odată ce vedeta a scăpat de ele, le-a explicat urmăritorilor ei cum a reușit.

Plecarea vedetei în show-ul ”Asia Express”, alături de Alina Ceușan, a fost momentul cheie când a reușit să își rezolve problemele cu anxietatea. Acolo, Carmen Grebenișan a stat departe de gadgeturi, de urmăritori, de familie și de alte griji, focusându-se pe dorința de a câștiga și de a completa misiunile date de Gina Pistol.

„Am ajuns la o concluzie și nu este prima oară când ajung la concluzia asta. Îmi amintesc când m-am întors din Asia Express cu Alina și nu mai sufeream de niciun fel de anxietate, niciun fel de stres. Și am ajuns la concluzia clară, sută la sută evidentă, că telefonul era numărul unu factor stresant. Cred că de acum în colo o să încerc, nu știu dacă o să reușesc, dar chiar intenționez să fac asta. În weekend, să pun mâna pe el cât mai puțin”, le-a povestit Carmen Grebenișan urmăritorilor ei de pe Instagram.

Carmen Grebenișan, schimbare radicală de look. Nu mai este blondă!

Frumoasa Carmen Grebenișan, cea care a făcut echipă cu prietena ei, Alina Ceușan, în competiția ”Asia Express”, de la Antena 1, a luat o decizie surprinzătoare în legătură cu noul look. A renunțat la părul blond și s-a vopsit roșcată! Imaginea care a strâns peste 28.000 de aprecieri în doar 16 ore de pe Instagram a primit și numeroase comentarii în legătură cu noul look abordat de Carmen Grebenișan. Se pare că dragostea îi priește tinerei, căci încet, încet au intervenit și schimbări în viața vedetei.

”Gata, nu te mai ia nimeni la autostop… ?”, ”Ești foarte frumoasă oricum, dar blondă ești spectaculoasă”, ”Ești din desene animate ?❤️”, ”Îți stă super❤️❤️”, ”Încet, încet prinzi curaj cu nuanțarea părului ?”, sunt o parte din mesajele primite

Publicat: 24 aug. 2020, 12:16 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă