Veste bombă despre relaţia Andreei Bălan cu Tiberiu Argint. George Burcea scoate toate armele în războiul cu fosta soţie

Publicat: 10 aug. 2020, 10:42 Autor: Elena Vedete

Andreea Bălan iubește din nou! Frumoasa artistă pare că a trecut peste divorțul de George Burcea, iar acum și-a găsit liniștea lângă Tiberiu Argint, fratele unei prezentatoare TV. 

Însă, faptul că Andreea e din nou fericită, nu pare să fie un lucru bun pentru tatăl fetiţilor sale. Potrivit playtech.ro, se pare că George Burcea are câteva lucruri de declarat care ar putea să schimbe traseul divorțului, într-o manieră drastică. Potrivit publicaţiei citate, după separarea celor doi, Andreea a putut fi văzută la mare alături de un alt bărbat, Tiberiu Argint, ceea ce, conform unor surse apropiate, nu ar fi începutul unei noi relații, ci că aceasta ar dura de ceva vreme. Aecastă teorie se bazează și pe dezvăluirile făcute de Burcea apropiaților, dezvăluiri în care declară că el ar fi cel „tradus” în timpul mariajului. Sursele spun că Andreea Bălan a fost cea care a tradusprima în relația ei cu Burcea.
Dacă afirmațiile lui George se vor dovedi a fi adevărate, la prima înfățișare, din octombrie, lucrurile ar putea lua o întorsătură dramatică, având în vedere că e vorba și de lupta pentru custodia copiilor celor doi. Reamintim că Burcea are deja o pată la dosar, după ce a fost descoperit sub influența unor substanțe interzise, de polițiștii de la rutieră.

Andreea Bălan și George Burcea, la divorț

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu mai multe luni, iar între ei nu a mai existat cale de împăcare. De altfel, artista a și depus actele de divorț și ar vrea custodia exclusivă a celor două fetițe pe care le are împreună cu actorul.  Andreea Bălan a mărturisit în cadrul unui interviu faptul că, cel mai tare o întristează atunci când vede că fetițele ei îi simt lipsa tatălui. Cântăreața a spus că deseori îi vine să plangă, fiind conștientă de faptul că Ella și Clara nu vor avea parte de o familie obișnuită.

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a spus artista.

„Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a continuat Andreea Bălan.

Publicat: 10 aug. 2020, 10:42 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă