Anamaria Prodan are în familie două persoane infectate cu noul coronavirus: ”Şi-au pus măşti, s-au protejat, dar tot au luat virusul”

Publicat: 20 iul. 2020, 11:44 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar nu înseamnă că îi este și ușor. Anamaria Prodan a mărturisit că are două persoane din familie care sunt infectate cu noul coronavirus.

Pandemia de SARS-Cov-2 a dat peste cap viețile multora dintre noi. Impresara se interesează și de vieților jucătorilor de fotbal, dar și de familiile lor. Anamaria Prodan a mărturisit într-o emisiune de televiziune că mătușa și unchiul său sunt infectați cu noul coronavirus. Bărbatul de 90 de ani se află internat la Institutul ”Matei Balș”. De asemenea, Anamaria Prodan susține faptul că virusul nu iartă pe nimeni și oricine se poate îmbolnăvi ușor.  Înainte ca unchiul impresarei să fie internat în spital, el ar fi acuzat stări de rău și chiar dacă medicii de pe ambulanță ar fi fost de atâtea ori la locuință, nimeni nu s-ar fi gândit să îi facă testul pentru coronavirus în momentele respective, potrivit Spynews.

Anamaria Prodan: Unchiul şi mătuşa mea s-au infectat când s-au dus la farmacie!

Anamaria Prodan își face griji și pentru familiile fotbaliștilor!

„Sunt unii jucători ale căror soţii abia au născut. Ce ne facem dacă ei merg de la antrenamente acasă şi infectează nou-născuţii? Unchiul şi mătuşa mea s-au infectat când s-au dus la farmacie! Şi-au pus măşti, s-au protejat, şi-au pus şi căciuli, dar tot au luat virusul”, a declarat Anamaria Prodan la Digi Sport.

„Nu există să stai liniştit. Stai acasă, te duci şi duci gunoiul şi trece un vecin pe lângă tine şi tuşeşte. Conform regulamentului, un club nu poate să-ţi interzică să te duci la mare, de exemplu. Chiar dacă ei sunt sportivi, organismul poate să dezvolte virusul azi, mâine sau poimâine, dar ei să fie pozitivi în 3 zile”, a mai spus impresara, potrivit Ok! Magazine.

Publicat: 20 iul. 2020, 11:44 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă