Ioana și Ilie Năstase divorțează! Bruneta le-a povestit apropiaților că este terorizată

Publicat: 05 mai 2020, 09:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Ilie Năstase și Ioana vor divorța, la un an de la cununia civilă. Decizia care a şocat lumea showbiz-ului, a fost luată de frumoasa parteneră a fostului sportiv, însă nu pentru că acesta ar fi fost infidel, ci din cauza violenței verbale.

Chiar dacă Ilie Năstase făcea în urmă cu un an gesturi frumoase faţă de frumoasa Ioana, ba chiar a renunţat la agitaţia din Capitală de dragul ei şi s-a mutat la Constanţa, se pare că lucrurile nu au mers între cei doi.

„Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. (…) Nu mai sunt șanse de împăcare, Ioana e decisă să divorțeze”, a spus un apropiat al celor doi pentru click.ro.

În luna aprilie a acestui an, Ilie Năstase era hotărât să facă nunta şi părea că nimeni şi nimic, nici măcar pandemia provocată de noul coronavirus nu îi poate sta în cale.

„Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a declarat Ilie Năstase pentru Cancan.ro

Ilie Năstase s-a iubit cu femei celebre

Ilie Năstase are 5 copii, din 3 căsnicii. Prima mare iubire a campionului mondial a fost Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat în acele timpuri, iar cu aceasta are o fiică Nathalie. În 1980 a divorțat de ea și și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas şi o fată, Charlotte. Mariajul nu a mers, au divorțat, apoi s-a căsătorit cu Amalia Teodosescu până în 2010, din mariajul lor rezultând două fete: Alessia şi Emma.

După Amalia a urmat Brigitte Sfăt, însă și de aceasta Ilie a divorțat, după doar cinci ani de mariaj și opt de relație. Ioana Simion este a cincea sa soție, însă cu aceasta nu a reuşit să ajungă în faţa altarului.

Publicat: 05 mai 2020, 09:53 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă