Anunțul lui Raed Arafat! Românii au primit liber la concedii. De când se va întâmpla asta

Publicat: 17 apr. 2020, 11:34 Autor: Andreea Voicu News

Secretarul de stat Raed Arafat a făcut un anunț așteptat de toată lumea. Ce se va întâmpla dacă îți vei lua concediu vara aceasta, decizând să pleci cu familia în sejur.

Aflându-ne în plină pandemie de coronavirus, oamenii trebuie să respecte regulile impuse de autorități. În plină pandemie, secretarul de stat Raed Arafat a făcut un anunț important pentru românii care își doresc să meargă în vacanță în străinătate vara aceasta.

“Este posibil să existe o relaxare a călătoriilor în scop turistic, dar tot limitat va fi dreptul de a ieși din țară. Eu cred că în primul rând oamenii nu vor călători. Va exista o temere în privința acestui virus. Nimic nu este clar deocamdată.

Noi am zis că este posibil să avem o revenire a virusului în toamnă, încă nu știm cum se va comporta, deci oricând poate exista o urcare a numărului de cazuri și atunci trebuie să fim pregătiți să luăm măsurile care se impun, adică noi restricții”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat la TVR, spune Cancan.

Publicat: 17 apr. 2020, 11:34 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă