Gigi Becali, oprit de poliţie. Reacția halucinantă a latifundiarului din Pipera

Publicat: 11 apr. 2020, 16:04 Autor: Elena Vedete
Gigi Becali, oprit de poliţie. Reacția halucinantă a latifundiarului din Pipera

Gigi Becali a fost oprit de către poliţie. În contextul stării de urgență, legea prevede că atunci când părăsim locuința, trebuie să avem asupra noastră declarația pe proprie răspundere și cartea de identitate.

Oprit de poliție, Gigi Becali a avut o recție halucinantă. Omul de afaceri consideră că nu are nevoie de o asemenea declaraţie, mai ales că el nu este angajat, ci angajator, cu numeroase atribuţiuni.

Da, m-au oprit şi pe mine să mă verifice. Mi-au cerut declaraţia. Nu aveam nicio declaraţie. Păi ce-i aia. Ce să fac? Eu fac declaraţie pentru mine? Să-mi semnez singur? Eu sunt patron, angajator, eu nu mă duc la muncă. Eu ies să fac doar binefaceri: dau bani pentru combinezoane, pentru echipamente, pentru măşti, ajut spitale, ajut biserici. Eu mă duc să fac voluntariat pe vreme de criză. Voluntariat pe banii mei. Cum să îi spui lui Gigi Becali  – Unde te duci? -. Oamenii mă cunosc, mă salută, mă respectă, mă felicită pentru ceea ce fac şi gata„, a povestit Gigi Becali la Antena 3, relateză Telekomsport.ro.

Becali a donat peste 100.000 de euro

Gigi Becali este unul dintre oamenii cu dare de mână din această ţară, în această situaţie dificilă, acestea nu a putut rămâne impasibil. A ajutat, până acum, sistemul medical din România cu sute de mii de euro. În plus, Becali s-a îngrijit şi de oamenii bisericii, pe care i-a rugat să se roage pentru poporul român.

Becali a donat peste 100.000 de euro doar la Spitalul Balş, dar şi la alte spitale din ţară, cum ar fi cel din Rădăuţi, Craiova, Caracal sau Piteşti, unde a contribuit cu ceea a fost nevoie, fie că vorbim de mobilier, aparatură, dezinfectant, pastile, alimente sau echipament de protecţie.

 

Publicat: 11 apr. 2020, 16:04 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă