Cine sunt câştigătorii de la Asia Express. Cum s-a dat de gol unul dintre concurenţi!

Publicat: 10 mart. 2020, 11:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Fanii emisiunii Asia Express şi-au ales deja favoriţii pentru marele premiu! Chiar dacă mai este mult până la finalul emisiunii, telespectatorii au început să îşi întrebe concurenţii preferaţi despre cine este câştigătorul. Una dintre preferatele publucului oferit un răspuns după ce a fost întrebată de un internaut dacă echipa sa a câștigat cei 30.000 de euro.

După munca pe care a depus-o în concurs, Carmen Grebenişan a plecat într-o binemeritată vacanţă în Maldive. Blonda se bucură de câteva zile de relaxare, însă fanii o asaltează în continuare cu întrebări despre emisiunea fenomen.

“Bă, voi ați câștigat Asia Express cumva? Așa sper” este comentariu pe care l-a lăsat unul dintre urmăritorii celebrei bloggerițe.
Deşi nu i-a oferit tânărului un răspuns concret, Carmen Grebenişan a dat de înţeles că băiatul ar putea avea dreptate.

Se leagă o idilă între Florin Ristei și Carmen Grebenișan

Cum de la dragoste la ură este doar în singur pas, în cazul lor s-a întâmplat chiar invers. Florin Ristei le-a lăsat pe blonde să plece pe locul trei la unul dintre jocuri, iar toată lumea a văzut schimbul de priviri. Se pare că, securea războiului a fost îngropată de dragul sentimentelor.

„Blondele pot pleca pe locul trei. Știti cum stă situația. Eu am un frate însurat, Carmen are o prietenă măritată, așa că rămânem doar noi doi liberi”, a spus Florin Ristei la Asia Express.

„Parcă s-a gudurat puțin când a spus asta Ristei. Cred că îi place de ea”,a concretizat Speak.

„Eu cred că lui Ristei îi place de una dintre blonde”, a spus și Adda.

Fetele au continuat să arunce săgeţi la adresa celor doi frați, însă, în cele din urmă, au decis să se ignore reciproc, reuşind să ducă mai departe lupta pentru a câştiga marele premiu.

Publicat: 10 mart. 2020, 11:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă