Pozele pe care Alina Ceușan și Carmen Grebenișan le-ar vrea șterse cu orice preț! Cum arătau, de fapt, înainte de a-și face operațiile estetice

Publicat: 09 Mar. 2020, 09:20 Vedete

Sunt senzația momentului – Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au devenit nu doar revelația internetului, ci, mai nou, și a televiziunii. Cele două blonde extrem de sexy au participat la emisiunea Asia Express, iar de atunci popularitatea lor a explodat pur și simplu. Puțini sunt cei care știu însă cum arătau ardelencele a înainte de a apela la operații estetice. 

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au întors recent dintr-o experiență pe care nu o vor uita niciodată: competiția Asia Express. Cele două blondine și-au câștigat celebritatea muncind din greu și încercând să ofere publicului conținut de calitate și lucruri care ar putea să inspire. Sunt de top, iar frumusețea lor este incontestabilă, chiar și înainte ca acestea să apeleze la trucurile pentru înfrumusețare, care includ, evident, și operațiile estetice.

Șatene, brunete sau blondine, Carmen și Alina sunt acum ca două picături de apă, căci și vestimentar, dar și la înfățișare seamănă perfect. Alina Ceușan a fost cea care a vorbit despre operațiile estetice pe care le-a făcut, și anume o rinoplastie pentru că își dorea un nas mai feminin, susține ea, potrivit agentiadepresamondena.com. De asemenea, și Carmen Grebenișan și-a făcut un implant mamar și și-a mărit buzele.

Pe platforma Youtube, cele două fete și-au expus opinia despre transformările prin care doreau să treacă sau au trecut deja.

Alina Ceușan s-a căsătorit cu Raul Tișa

Alina Ceușan s-a căsătorit anul trecut. Bloggerița i-a jurat iubire veșnică lui Raul Tișa, un apreciat hairstylist din Cluj. Vedeta a postat pe contul ei de Instagram imagini de la cununia civilă, aceasta purtând o ținută compusă dintr-un sacou alb, cu o fustă mini și o trenă albă, care a atras toate privirile.

„Ai venit în viața mea ca o mașină sport: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte călduroasă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să fur lumina reflectoarelor, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să mă îndepărtez când trebuie, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată. Astăzi, este din nou prima zi. Cu dragoste, A” , a postat Alina Ceușan pe contul de Instagram imediat dupa ce s-a casatorit.

Imediat după ce a postat primele imagini de la ceremonie, doamna Tișa a primit foarte multe mesaje de felicitări din partea influencerilor și vedetelor din România. Alina și Raul sunt împreună de mai bine de 5 ani și plănuiesc de foarte mult timp nunta doar că până în prezent nu au găsit niciodată timp să o organizeze.

 

 

Publicat: 09 Mar. 2020, 09:20 Vedete
Pe aceeași temă