EXCLUSIV | Carmen Grebenișan s-a schimbat după Survivor. Și-a amânat contractele: “Îmi place foarte mult să stau degeaba, să nu fac nimic”

Publicat: 03 iul. 2023, 13:01 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Carmen Grebenișan s-a schimbat după cele 5 luni petrecute la Survivor, show-ul difuzat la Pro Tv!

Carmen Grebenișan s-a schimbat după cele 5 luni petrecute la Survivor, show-ul prezentat de Daniel Pavel și difuzat la Pro Tv. Influencerita spune este mult mai liniștită și are alte priorități acum, după experiența din Dominicană, după cum ne-a declarat într-un interviu recent realizat la petrecerea revistei Avantaje.

Carmen Grebenișan, fosta concurentă Survivor: „Am început să depun din cauza dereglărilor hormonale. Am ajuns la 63 kg când am ajuns acasă”

Ce faci? Cum ești? Ai o siluetă de invidiat, ai mai slăbit după Survivor?

Nu am slăbit, chiar m-am îngrășat 8 kg după Survivor.

Am plecat de acasă cu 58 kg, de obicei am 55kg, dar am băgat la greu ca să scad acolo. În primele 2 luni am slăbit, nu știu cât, dar după 2 luni am început să depun din cauza dereglărilor hormonale. Am ajuns la 63 kg când am ajuns acasă. Acum am 60, dar mănânc o dată pe zi și cam atât.

Faci și sport?

Fac sport, dar nu sunt super drastică, am o masă și atunci mănânc destul de consistent și carbohidrați, și carne, și mai gras, adică mănânc.

„Sunt mult mai prezentă, mai relaxată, mai focusată și nu mai am anxietate”

Ai reușit să revii din nou la viața normală, să te reacomodezi?

Dar nu știu dacă vreau să mai revin la viața mea de dinainte 100%. Îmi place felul în care am ajuns să gândesc acum, sunt mult mai prezentă, mai relaxată, mai focusată și nu mai am anxietate. Am avut multă înainte, eram atentă ce se întâmplă în stânga sau în dreapta mea și acum reușesc să mă focusez pe un singur obiect. Asta am sesizat doar după ce am venit. Pentru că mă copleșea informația, ziceam “stați un pic, nu treceți de la un subiect la altul, luați-mă ușor că mintea mea nu mai procesează la fel informația, la fel de rapid”.

Cum ai descrie experiența?

Un carusel care nu știi când se termină, nu are un finish pentru că, deși are în mod evident, în mintea ta nu are, pare interminabil și de multe ori te gândești “Doamne cât o sa mai stau aici”. La un moment dat o sa vrei să câștigi că vrei acasă, e clar că îți e dor de casă, trebuie să fi ipocrit să zici că nu îți e dor de casă.

Ai stat 5 luni…

Da, nu mă gândeam niciodată că o să stau atâta. M-a ajutat foarte mult să îmi pun targeturi. Prima dată 2 săptămâni ca să nu plec prima, apoi o lună să zic că am stat măcar o lună la Survivor. Apoi tot așa, măcar până la Paște și tot așa.

Carmen Grebenișan despre lipsa hranei la Survivor: „Poți să o iei razna, chiar poți să o iei razna”

Care au fost cele mai grele lucruri de suportat acolo?

Dorul de casă, lipsa de informații. Ești practic rupt de realitate, te curăță mental, dar nu știi ce se întâmplă acasă, deși ei știu, și se uită la tine, tu ai impresia că nu se mai gândesc la tine. Pentru că nu te mai contactează nimeni, pentru că nu are cum să te contacteze și atunci te iau tot felul de gânduri.

Te ia gândul că nu te mai așteaptă nimeni acasă că se schimbă tot, că lumea nu se mai uită la tine. Te iau gândurile și nu doar pe mine că mi-am dat seama că eu, deși nu sunt o fire foarte geloasă, dar am trecut prin gândurile astea. Am zis “hai sa revenim pe pământ că totuși avem niște oameni acasă care ne așteaptă și ne iubesc”.

Și diversitatea în materie de hrană mi-a lipsit mult de tot. Aici poți să o iei razna, chiar poți să o iei razna. La un moment dat chiar dacă ai hrană, că la un moment dat aveam provizii, nu mai puteai, orez, orez, fasole, orez nu mai poți simți că înnebunești și corpul tău cedează. Și ai tot felul de carențe pentru că nu te hrănești cu tot ceea ce trebuie, ai monodietă, dar supraviețuiești.

Ai mai consumat orez de când te-ai întors?

Uite, chiar azi am mâncat și încerc să nu creez traume pe mâncare. Am mâncat și linte și orez tocmai să îmi introduc în dietă pentru că este destul de curat, aliment de bază și sănătos. Înainte nu mâncam deloc orez, nu îmi plăcea.

„Am crezut la un moment dat că timpul meu se termină, undeva la 2 luni pentru că așa mi-am setat eu”

Poți să dormi pe pernă acasă? O parte din concurenți spuneau că s-au obișnuit să doarmă pe scândură…

Da, e cel mai bun lucru să dormi pe pernă, nu știu cine zice că nu poate să doarmă acasă în pat, după Survivor. Eu nu cred chestia asta, eu când m-am pus în pat m-am afundat în pat, a fost ceva dumnezeiesc. Dar să știi că dormitul pe placa aia nu e la fel de greu ca dormitul fără pernă, lipsa pernei. Placa e sănătoasă pentru spate, se zice că trebuie să dormi pe ușa dacă te doare spatele.

Spune-mi ai avut momente în care ai simtit că intri în depresie? Ce ai făcut?

Da, am avut o discuție cu oamenii de acolo să îmi dau seama. Am încercat să prezint punctul meu de vedere și am crezut la un moment dat că timpul meu se termină, undeva la 2 luni pentru că așa mi-am setat eu.

„Mi-am dat seama, în sinea mea, că sunt o luptătoare”

Am zis că nu stau mai mult de două luni pentru că nu rezist. Așa am crezut și mă gândeam că nici nu mă ține lumea pe aici, de ce să mă țină că sunt alții mai potenți din toate punctele de vedere. În capul meu era targetul, iar fără să îmi dau seama, eu înaintam și când mă apropiam de 2 luni mă simțeam tot mai trasă în jos, că e gata. Am și vorbit cu Ștefania, colega mea de acolo, “de ce te gândești așa?” ,“ nu știu, așa simt”.

După ce a trecut timpul ăla, am avut discuții cu oamenii, m-am reprogramat și mi-am dat seama, în sinea mea, că sunt o luptătoare. Si cum să renunț acum dintr-odată, de ce fac chestia asta, mă autosabotez. A doua zi m-am trezit, eram fresh și m-am dus până la capăt. Dar a fost momentul ăsta la 2 luni.

Carmen Grebenișan, după Survivor: „Mi-am pus un pic colaborările pe standby. Încă nu simt să mă bag în lumea asta din nou 100%”

Ce ai făcut de când ai venit acasă? Cum s-a schimbat viața ta?

Am devenit o persoană care iese în parc, nu făceam asta înainte. Ies la soare, mă plimb, nu mai stau pe telefon, petrec foarte mult timp cu soțul meu și îmi place foarte mult să stau degeaba să nu fac nimic, cu el în casă. Un sentiment pe care nu l-am avut până acum, uite așa, stau pe canapea și zic, “Doamne, ce bine e, ce bine e să stăm în casă și să pot să fac ce vreau eu, să dorm dacă vreau, în măsura în care pot”. Mi-am pus un pic colaborările pe standby. Încă nu simt să mă bag în lumea asta din nou 100%, încet, încet, o iau treptat.

Practic ai refuzat câteva contracte?

Nu am refuzat, le-am amânat, pentru că nu am simțit că pot vorbi încă despre lucrurile astea. Ce face toată lumea să posteze despre iubire, familie, vii setat cu alte priorități, purtând aceleași haine. Nu o să fiu chiar sălbatică… și o să revin.

Plecați în vacanță vara asta?

Da, plecăm, acum în 2 zile plec în Barcelona și apoi plec cu Alina în Grecia. Si apoi viața o las așa cum e ea, fără niciun plan. Nu mai vreau să fac niciun plan vara asta, ce vine, aia e, vreau sa fie dinamică.

Publicat: 03 iul. 2023, 13:01 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×