Sora Elenei Gheorghe, dezvăluiri șocante: “Am mâncat 5 zile la rând zacuscă pe pâine ca ea să poată merge la canto”

Publicat: 08 mart. 2020, 09:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Sora Elenei Gheorghe, dezvăluiri de senzație despre artistă, după prestația de la Eurovision 2020, ce a avut loc zilele trecute, la Buzău!

Ana Pîrvulescu Gheorghe spune că atât ea, cât și celebra ei soră Elena Gheorghe au mâncat și 5 zile la rând zacuscă pe pâine ca artista să aibă bani de lecțiile de canto.

Elena Gheorghe a prezentat Eurovision 2020, la Buzău, unde a uimit publicul și telespectatorii cu prestația sa. Cântăreața a schimbat 5 ținute în timpul show-ului pe care l-a prezentat și în care a și susținut un mini-recital. În timp ce ea se afla pe scenă, acasă, familia stătea cu sufletul la gură în fața micului ecran. Soră ei mai mică, Ana Pîrvulescu Gheorghe, a fost emoționată până la lacrimi când a văzut-o pe artistă pentru prima oară în calitate de prezentator. Ea a postat ulterior, un mesaj emoționant, pe pagina sa, rânduri în care nu doar că arată cât de mândră este de sora ei, ci și în care a făcut dezvăluiri de senzație. Ana a mărturisit că înainte ca Elena Gheorghe să devină celebră, întreaga familie a făcut mari sacrificii. S-a întâmplat chiar ca 5 zile la rând să mănânce doar zacuscă pe pâine.

Sora Elenei Gheorghe: „Am mâncat și 5 zile la rând zacuscă pe pâine”

“Cum ar spune unii “ce noroc a avut și asta”… Norocul ți-l mai faci uneori și prin muncă și talent, ți-l mai dă și Doamne, Doamne… asta dacă ai credință în El…în rest, vă spun eu, sora ei, că… am mâncat și 5 zile la rând zacuscă pe pâine ca să poată merge la cursuri de canto, și nu își cheltuia banii de mâncare la școală, ca să își poată cumpăra rochițe pentru festivalurile de muzică…

 Priviți un recital al unei fete plecată de la “țară”, fără compromisuri,  fără pile, doar cu multă voință și talent… Voce, prezență scenică, atitudine, show… și multă viață! 

 Iar eu sunt tare mândră de ea!

 Cu drag, sora cea mică...”, este mesajul postat de sora Elenei Gheorghe, Ana.

 

Publicat: 08 mart. 2020, 09:09 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă