Elena Gheorghe, declarații incredibile despre cea mai dură lecție pe care a primit-o de la viața: ”Culegem ce am semănat în trecut”

Publicat: 14 Aug. 2020, 14:38 Vedete

Elena Gheorghe a reușit să își surprindă recent fanii, cu un mesaj publicat pe rețelele de socializare. Deși nu se știe exact dacă vedeta a trecut prin momente dificile în ultimul timp, postarea artistei a creat multe controverse.

Recent, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram, un mesaj în care vorbește despre trecutul și viitorul unei persoane, dar mai ales, cum pot infulența starea de spirit gândurile negative ale unui om.

Totodată, artista își sfătuiește fanii să gândească pozitiv pentru a nu se lupta cu depresia sau orice altă boală, pe care nici Universul, nici Dumnezeu nu o trimite, ci gândurile negative pe care ni le creăm.

”De ce ne îmbolnăvim? Gândurile noastre creează realitatea noastră. Prin gândurile, dorințele și obiceiurile noastre inducem sănătate sau boală în corpul fizic. Nu Dumnezeu, nu Universul ne trimite boli, accidente sau suferințe, ci noi ni le creăm singuri prin gândurile noastre distructive. Cu alte cuvinte: culegem ce am semănat în trecut. Și nu, nu ne vom referi aici la legea cauză-efect sau karmă, ci la o explicație pur psihologică care vine în sprijinul înțelegerii cauzelor spirituale ale bolilor”, a fost mesajul postat de Elena Gheorghe, pe pagina sa de Instagram.

Cum arată Elena Gheorghe după perioada de izolare

Deși are un corp de model, Elena Gheorghe își dorește să arate perfect, astfel că s-a apucat serios de sport, după cum și-a anunțat fanii o rețea de socializare.

„M-am cam pufoșit în carantina asta și acum trebuie să pun mușchiul la treabă căci am multe clipuri de filmat:) Abia astept sa ascultati muzica noua, sunt atat de entuziasmata🥰. Va tuc tare, tare si va astept la alergat”, a scris Elena.

Fanii artistei au recționat imediat, făcându-i complimente și lăudându-i corpul.

„Ce faina esti. Asta e pufosit? Sa ma vezi pe mine”/ „Minunată ca de fiecare dată! Nici nu înțeleg despre ce pufoșenie vorbeai?🙊 Arăți super bine, Te pup🙏❤”/„Wow ce bine arati 😊abia astept noile piese sa le ascult😍”/ „Esti foarte frumoasă îți sta superb cu parul blond 😘😍🤗”,au fost doar câteva din comentariile lăsate de fani.

Publicat: 14 Aug. 2020, 14:38 Vedete
Pe aceeași temă