Elena Gheorghe, fără chiloți pe scena Eurovision? Imagini interzise pe TV

Publicat: 07 mart. 2020, 10:23 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Elena Gheorghe, fără chiloți la Eurovision?

Elena Gheorghe, fără chiloți pe scena Eurovision? Este întrebarea care a stat pe buzele tuturor celor care au privit Eurovision 2020 ce a avut loc zilele trecute, la Buzău!

Mai mult și fanii virtuali, de pe rețelele  de socializare, i-au lăsat Elenei Gheorghe zeci de mesaje în care au întrebat-o dacă a purtat sau nu chiloți la Eurovision.

Elena Gheorghe, fără chiloți la Eurovision?

Elena Gheorghe a fost, duminică seară, o prezență spectaculoasă în cadrul Eurovision 2020, schimbând nu mai puțin de 5 ținute. Două ca și prezentator, și trei ținute în timpul mini-recitalului, live care a ridicat în picioare sala din Buzău. Rochia albă purtată de artistă, a fost fără doar și poate, una dintre cele mai curajoase apariții ale vedetei de-a lungul timpului. Aceasta a fost de altfel și ținuta care a stârnit mii de reacții din partea prietenilor virtuali ai artistei, și nu numai. Crăpătura extrem de adâncă a rochiei i-a făcut pe fani să creadă că Elena Gheorghe nu ar fi purtat chiloți, căci nu se vedea nici urmă de lenjerie intimă. Ei bine, Elena Gheorghe a ocolit răspunsul!

Artista a uimit, în schimb, publicul cu prestația ei ca prezentatoare a show-ului. Elena a dat dovadă, că pe lângă o voce bună, un show live exploziv în timpul evenimentului, poate oricând să susțină ca prezentator o astfel de acțiune, și de ce nu, ca moderator într-un show tv…

“Nu aș spune “nu” provocării unei emisiuni tv. De ce nu? Un artist adevărat trebuie să dea dovadă că se poate descurca oricând, atât ca intervievat, cât și de cealaltă parte a baricadei”, spune solista.

Publicat: 07 mart. 2020, 10:23 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă