Dani Oţil, probleme grave de sănătate: „Mi-am luat rămas-bun de la rude”

Publicat: 11 feb. 2020, 13:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Dani Oţil este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV din România. Recent matinalul a reuşit să îşi sperie fanii după ce le-a povestit despre clipele grele prin care a trecut, din cauza stării de sănătate.

Dani Oţil este o fire sportivă, prezentatorului TV îi place să îşi petreacă timpul în aer liber, desfăşurând diverse activităţi. Din acest motiv nu s-a speriat niciodată de gripă, însă a reuşit să scape de problemele de sănătate.

Simpaticul prezentator a fost „răpus” la pat din cauza gripei şi a trecut prin clipe oribile din cauza simptomelor severe.

„Când auzeam că de gripă se merge la spital, râdeam…în vârful canapelei. Eu nu răcesc, de fel, decât foarte, foarte greu, pentru că îmi petrec viața mult în munte. În schimb, se pare că se lipește de mine orice. Dacă stau lângă cineva bolnav, imediat se lipește de mine”, a povesit Dani Oţil în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Vedeta a mărturisit că a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa sa, deoarece nu s-a confruntat niciodată cu astfel de probleme de sănătate.

Mai mult decât atât, din cauza faptului că starea sa se agrava din ce în ce mai tare ajunsese să se gândească la ce este mai rău.

„Cele mai urâte două zile din viața mea, din punct de vedere medical, au fost când am avut nenorocirea asta de gripă. Vă jur, într-una dintre ele, mi-am luat rămas-bun de la rude! Tremuram atât de tare și mă sfârșeam încet, încet, încât mă gândeam cui să-i las datoriile la bancă”, a mai spus Dani Oțil la „Neața cu Răzvan și Dani”.

Publicat: 11 feb. 2020, 13:46 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă