TOP 30 poze cu cea mai ”periculoasă” dansatoare din România! Ștefania poate poza oricând în Playboy

Publicat: 30 ian. 2020, 10:59 Autor: Maria Apostol Vedete

În urmă cu trei ani, la câteva luni după ce se despărțea de Adelina Pestrițu, cântărețul Speak începea o nouă relație, cu o tânără dansatoare despre care la acea vreme nu se știau prea multe detalii.

Despărțit de Adelina Pestrițu din toamna anului 2016, Speak a cunoscut-o pe Ștefania în primăvara lui 2017, iar relația cu aceasta a recunoscut-o câteva luni mai târziu, când a mers alături de noua lui iubită la un eveniment monden.

Prima dată când Speak și Ștefania au apărut împreună a fost în videoclipul piesei “Libelula”, pe care artistul a lansat-o în luna mai a anului 2017, iar de atunci toată lumea a presupus că ei sunt împreună. Inițial, tânăra a primit porecla de Libelula, dar apoi ea a devenit influencer și chiar cântăreață, cea mai recentă piesă a ei, “Aleg să iert”, fiind lansată în urmă cu aproximativ două luni.

De-a lungul timpului, iubita lui Speak a demonstrate că este o tânără foarte sexy, care arată aproape perfect, iar în vara acestui an chiar a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii în care apărea goală complet

Publicat: 30 ian. 2020, 10:59 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă