Doliu în sport! A murit fostul arbitru divizionar Ilie Coț

Publicat: 17 ian. 2020, 15:37 Autor: Andreea Voicu News

Este doliu în lumea sportului. Fostul arbitru divizionar din Ploiești, Ilie Coț, s-a stins din viață.

Anunțul a fost făcut de fostul arbitru divizionar Ioan Danciu în această dimineață. Fostul cavaler al fluierului din Prahova, Ilie Coț, s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani, la ora 7.30 (ora României). El se afla în Spania, în Torre Blanca, aproape de Valencia.

„VESTE TRISTĂ PENTRU MINE, FOȘTI ARBITRII, ȘI TOȚI CARE L-AU CUNOSCUT PE COȚ ILIE! În această dimineață a încetat din viață în SPANIA unde era stabilit de câțiva ani buni, ILIE COȚ din PLOIEȘTI în urma unei boli necruțătoare. 

Avea 71 de ani și era ardelean născut în jud. Satu-Mare, dar mare parte din viață a trăit la PLOIEȘTI CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE,ȘI BUNUL DUMNEZEU SĂ-L IERTE ȘI SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN LINIȘTE!”, a scris Ioan Danciu pe contul său de socializare.

A făcut brigadă în anii 80 cu Ion Crăciunescu și Nicolae Grigorescu. A ratat finala Ligii Campionilor din 1995 din cauza vârstei, în locul său, în brigada lui Ion Crăciunescu, fiind luat Ion Constantinescu, pe lângă Nicolae Grigorescu. A fost arbitru divizionar între 1982 și 1994. Ca fotbalist a fost portar la Carpați Brașov. Într-o anumită perioadă a fost și antrenor al naționalei de fotbal a jucătorilor surdo-muți a României”, scrie prosport.ro.

 

 

Publicat: 17 ian. 2020, 15:37 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă