Unde a sărbătorit Crăciunul Viorica Dăncilă! Fiul ei, Victor, a dat-o de gol

Publicat: 30 dec. 2019, 10:58 Autor: Maria Apostol News

Chiar dacă Viorica Dăncilă a încetat să mai fie atât de activă pe internet, de când nu mai este premier, mulțumindu-se să facă o simplă urare, foarte scurtă, de sărbători, iată că fiul ei, Victor, a prins mai mult curaj și a aratat destul de multe detalii din intimitatea familiei. 

Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului să vă aducă bucurie, pace și căldură în suflet! Crăciun fericit alături de cei dragi și un an nou plin de realizări!”, a fost mesajul transmis de Viorica Dăncilă pe data de 24 decembrie, în ajun de Crăciun.

Fiul ei, însă, a fost mult mai darnic în a oferi detalii despre locul în care familia Dăncilă petrece sărbătorile de iarnă.

Victor și-a pus o poză pe Instagram în care s-a văzut că au sărbătorit împreună Crăciunul la vila din Predeal, staţiunea de pe Valea Prahovei în care familia Dăncilă are o vilă impresionantă. Fostul premier şi soţul ei au cumpărat, în anul 2000, un teren la Predeal, cu suprafaţa de 544 de metri pătraţi.

Victor a făcut o fotografie imediat după Crăciun, peste gardul vilei, putându-se observa brazii încărcaţi de zăpadă care înconjoară casa de vacanţă a familiei Dăncilă. Victor Dăncilă a avut un an greu. El s-a separat de soţia sa, Elena, după o căsnicie de trei ani. Ea este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, în timp ce Victor este consilier la Curtea de Conturi.

Publicat: 30 dec. 2019, 10:58 Autor: Maria Apostol News
Pe aceeași temă