Lora, dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu Dan Badea: ”Devenise agresiv fizic…”

Publicat: 24 dec. 2019, 11:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lora și Dan Badea au divorțat în anul 2014, după ce amândoi au ajuns la concluzia că nu mai pot continua relația, din cauza momentelor tensionate. Cei doi și-au refăcut viețile, însă artista a rămas marcată de câteva episoade de care acum nu vrea să își mai aducă aminte.

Într-un moment de sinceritate, Lora a ales să povestească episoade mai puțin plăcute din timpul relației pe care a avut-o cu Dan Badea.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ăla, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic”, spune Lora.

Artista și Dan Badea s-au mai întâlnit, după despărțire, s-au salutat într-o perioadă, dar Lora declară că acum nu ar mai putea face acest lucru.

”De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a povestit Lora la emisiunea „Dincolo de aparenţe”.

Și-a găsit liniștea în brațele lui Ionuț Ghenu

Lora şi Ionuţ Ghenu au o relaţie frumoasă de aproape 5 ani de zile. Chiar dacă au trecut şi prin momente dificile, cei doi au ştiut cum să le depăşească, iar acum se iubesc la fel ca în prima zi.

Deşi au o relaţie lungă, Lora şi Ionuţ Ghenu nu au făcut marele pas deocamdată. Este cunocut faptul că, artista a fost cerută în căsătorie, dar nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă.
“De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat. Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”, a declarat cântăreața pentru libertatea.ro.
Publicat: 24 dec. 2019, 11:41 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă