Văduva lui Dani Vicol a rupt tăcerea. A primit sau nu bani de la Gino Iorgulescu la 3 luni de la accident?

Publicat: 21 dec. 2019, 10:12 Autor: Andreea Voicu News

Văduva lui Dani Vicol a rupt tăcerea și a vorbit despre prezentul care o cutremură pe fată. Este vorba despre Patricia Esmeralda, fata care i-a dăruit lui Dani Vicol un copil, victima accidentului produs de Mario Iorgulescu.

Cu Antonio, copilul lor de 7 luni, în brațe, dar și cu părinții alături, fata a făcut mărturisiri emoționante pentru Wowbiz.ro.

”Un om așa de important ca Gino (Iorgulescu, n. red.) sau ca Mario ar putea vreodată să îmi dea mie vreo sumă de bani în care să nu semnez o hârtie? În care să nu fie martori, nu se face printr-un cont bancar? Se face așa, vine pe stradă, îmi pune banii în mână? Și, în primul rând, să vină cu doi saci, nu vreau! Nu îmi trebuie banii lor. Nu îmi trebuie banii pentru că nici un sac, nici cinci saci, nu acoperă lipsa lui Vicol, nu acoperă lipsa soțului, nu acoperă lipsa tatălui, nu acoperă cu absolut nimic”, a povestit ea.

”Pentru ce să iau legătura cu eu cu ei? Nu, și nici nu vor exista legături cu ei (familia lui Mario Iorgulescu, n. red.), niciodată! Ce să le spun? Cumva să fac înțelegere pe moartea soțului meu? Există vreodată o înțelegere și o mediere pe o asemenea crimă? Mi-au luat viața, mi-au stricat viața, mi-a omorât cel mai drag om din lume. Nu există, nu se va lua legătura cu absolut nimeni din familia lui. Vom merge strict pe calea de justiție în care trebuie să plătească. Altă putere nu am. Nici avocați nu au făcut-o, nici nu voi accepta așa ceva”, a mai continuat Esmeralda.

Văduva lui Dani Vicol este cu sufletul la pământ. Va depunde plângere penală

”Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia.

Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire. (…) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului”, a spus ea.

Publicat: 21 dec. 2019, 10:12 Autor: Andreea Voicu News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă