Ce se întâmplă cu Lora şi Ionuţ Ghenu după 4 ani de relaţie: “Am trecut și prin faza asta de teamă”

Publicat: 20 dec. 2019, 13:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Lora şi Ionuţ Ghenu au o relaţie frumoasă de aproape 5 ani de zile. Chiar dacă au trecut şi prin momente dificile, cei doi au ştiut cum să le depăşească, iar acum se iubesc la fel ca în prima zi.

Deşi au o relaţie lungă, Lora şi Ionuţ Ghenu nu au făcut marele pas deocamdată. Este cunocut faptul că, artista a fost cerută în căsătorie, dar nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă.

Cântăreaţa a făcut câteva dezvăluiri pe tema acestui subiect şi a explicat de ce nu a ajuns în faţa altarului.

“De câte ori am fixat data, de atâtea ori a intervenit ceva. Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat. Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”, a declarat cântăreața pentru libertatea.ro.

În ziua cea mare, Lora își dorește ca totul să iasă perfect. Cel mai important moment pentru ea însă va fi cununia religioasă…

“Avem prieteni, trebuie să ne împărțim. Ei sunt parte din familie cumva și vreau să mergem și la familiile noastre, să petrecem cu ei prima zi de Crăciun. În același timp, înainte de Crăciun, vrem să mergem pe la Oradea, la niște prieteni, apoi pe la Iași, pe la alți prieteni, care e posibil să ne fie și nași. Discutăm, ei vor, noi vrem. Da, poate stabilim ceva, sărbătorile sunt un prilej bun de a face chestia asta”, a mai dezvăluit Lora, potrivit sursei citată mai sus.

Lora se pregăteşte să devină mămică

Artista a mărturisit că nu este însărcinată, dar că își dorește acest lucru foarte mult. Chiar dacă știe că un copil implică foarte multe responsabilități, Lora spune că nu fuge de nimic, ba chiar este pregătită să înfrunte totul.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli. Asta e singura fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a declarat Lora, scrie viva.ro.

Publicat: 20 dec. 2019, 13:54 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă