La 24 de ani cântărea 300 de kilograme! Cum a ajuns această tânără să slăbească și să arate ca o păpușă

Publicat: 05 nov. 2019, 11:06 Autor: Elena Life

Amber Rachdi, o tânără din Statele Unite ale Americii, a devenit cunoscută publicului larg datorită schimbării fizice absolut uluitoare, aceasta reușind să slăbească extrem de mult!

Amber Rachdi  a înțeles la vârsta de 24 de ani că trebuie să facă ceva cu greutatea sa. Tânăra suferea de obezitatea morbidă și cântărea la acel moment 300 kg. Amber a participat în emisiunea ”My 600 Lb Life”, unde, cu ajutorul cunoscutului Dr. Nowzaradan, a reușit imposibilul: să slăbească!

În cadrul reality-show-ului, Amber a suferit o operație de micșorare a stomacului. La un an de la operație, Amber a revenit la medicul care o operase și acesta a rămas uimit de progresele fantastice. Tot doctorul Nowzaradan  i-a făcut operația de îndepărtare a surplusului de piele.

Amber Rachdi a slăbit peste 180 de kilograme!

Amber Rachdi a reușit să slăbească peste 180 de kilograme, aceasta schimbându-și complet stilul de viață și având mii de următori pe rețelele de socializare.

Publicat: 05 nov. 2019, 11:06 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă