LIVE Leo Iorga, condus pe ultimul drum! Artistul a fost înmormântat în cimitirul Bellu, acolo unde își pregătise deja cavoul

Publicat: 04 nov. 2019, 22:00 Autor: G. M. News 4

Leo Iorga a fost inmormantat azi la Cimitirul Bellu, din Capitala. CIAO.RO a aflat un detaliu șocant, și-anume că artistul și-a pregătit cavoul cu câteva săptămâni înainte de a trece într-o lume mai bună. 

UPDATE 13:20  Duhovnicul lui Leo Iorga este și cel care a oficiat slujba de înmormântare a artistului. Părintele a povestit, foarte emoționat, un episod care i-a fost relatat de regretatul cântăreț. Și-anume cum, în urmă cu câțiva ani, după un concert la Iași, Leo Iorga a rămas cu colegii să petreacă și s-a rătăcit de grup. A ajuns apoi la racla Sfintei Parascheva și a început să plângă. Atunci a simțit că s-a apropiat de Dumnezeu. De-atunci a devenit credincios, a mers la mănăstiri și avea o cultură teologică pentru că citea foarte mult. ”Îi doresc lui Leo să ajungă în brațele Domnului, să-l primească în brațele lui, așa cum și-a dorit el„, a spus duhovnicul său.

UPDATE 12:00  Silvia Dumitrescu, Edi Petroșel și Vrabete, doi dintre mmebrii trupei Holograf, dar și Ovidiu Ioncu ”Kempes”, au venit să-l conducă pe Leo Iorga pe ultimul drum.

Compozitorul Mihai Alexandru, aflat de asemenea la căpătâiul artistului, a încercat să aline din durerea pe care soția artistului o trăiește: ”Ce suflet mare poate să încapă într-un corp atât de mic. Ai făcut tot ce s-a putut face pentru el”, i-a spus acesta Paulei Iorga, care a avut nevoie de calmante pentru a putea rezista în fața acestei încercări foarte grea.

UPDATE 11:40 Foarte multă lume a venit să-și ia adio de la solistul trupei Compact, oameni simpli sau colegi de breaslă, toți au apreciat talentul incontestabil a lui Leo Iorga, care a scris o pagină în istoria muzicii românești. Artistul va fi inmormantat la Cimitirul Bellu din Capitală.

Leo Iorga, inmormantat la Cimitirul Bellu

Agitatie mare astazi, in Cimitirul Bellu! Cativa angajati s-au apucat sa mature aleile, pe cea pe care va fi inmormantat Leo Iorga maine aflandu-se nu unul, nici doi, ci trei oameni care maturau si strangeau gunoaiele. La locul de veci al regretatului artist insa se aflau galeti, carpe si alte materiale de lucru. Conform angajatilor din cimitir, doi barbati au venit la cavou ca sa-i inscriptioneze numele.

Leo Iorga si-a facut cavoul in ultimele saptamani de viata

Cavoul este facut de cateva saptamani, dupa cum sustin oamenii din cimitir. Mai mult, surse din anturajul regretatului artist spun ca el a fost cel care si-a dorit sa fie inmormantat in Cimitirul Bellu, mai mult, alaturi de sotia lui, Paula Iorga, s-au ocupat de cavou: “Leo stia ca se apropie momentul, s-a apucat de locul de veci de cand inca traia”.

Leo Iorga (54 de ani) se lupta cu cancerul de 8 ani, mai exact din 2011 cand a fost diagnoticat cu aceasta boala. Initial i-a aparut la plamani, mai apoi la cap, glandele suprarenale, iar din acest an si la oase. De-a lungul anilor, indragitul artist a suferit mai multe interventii chirurgicale si a facut zeci de tratamente atat in tara, cat si in strainatate, in Cuba si Germania. In toata aceasta perioada, sotia lui, Paula Iorga, i-a fost alaturi si l-a ajutat si sprijinit cu tot ce a putut. Recent, femeia ne-a acordat un interviu in exclusivitate, chiar cu cateva zile inainte de tragica veste, in care ne marturisea ca ia calmante ca sa reziste si se roaga zilnic la Dumnezeu sa faca o minune pentru sotul ei. Atunci, Paula se afla la spitalul la care Leo Iorga era internat, ulterior acesta fiind mutat la un centru de ingrijiri paliative unde, la numai cateva zile, s-a stins.

Publicat: 04 nov. 2019, 22:00 Autor: G. M. News 4
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă