Tudor Chirila a devenit tata pentru a doua oara

Publicat: 12 oct. 2016, 17:09 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Tudor Chirila a devenit tata pentru a doua oara

Tudor Chirila (42 ani) este mai multe lucruri: actor, muzician, compozitor, producator, scriitor, om de televiziune si, mai nou, tata. Pentru o singura persoana, Chirila a facut si face destule lucruri. A jucat in filme, in spectacole de teatru, insa activitatea care l-a proiectat in ochii publicului, aducandu-i cea mai mare notorietate si vizibilitate a fost aceea de muzician. In 1996, a fondat, impreuna cu Traian Balanescu si Liviu Manescu, trupa Vama Veche, al carei prim album, „Nu am chef azi“ (1998), a fost un mare succes. Au urmat alte albume si multe concerte, ba chiar si un spectacol de opera rock pus in scena, in 2003, la Teatrul National. In 2006, trupa Vama Veche s-a destramat, iar Chirila si-a facut o noua trupa, intitulata, simplu, Vama, impreuna cu Eugen Caminschi (chitara), Lucian Cioarga (tobe), Dan Opris (bass) si Raul Kusak (clape), cel din urma fiind inlocuit, in 2009, de Gelu Ionescu. Vama a devenit si ea o trupa de succes, cu multe hit-uri difuzate la radio, insa fara sa aiba stralucirea trupei Vama Veche.

Tudor Chirila a compus si muzica pentru spectacole de teatru, multe dintre ele fiind facute chiar de mama sa, actrita si regizoarea Iarina Demian. Din 2014, este jurat la Vocea Romaniei, in locul lui Horia Brenciu.
Tudor Chirila a fost mereu discret cu viata sa personala. N-a facut mare tam-tam nici macar cand a fost impreuna cu Andreea Raicu. Prima relatie serioasa a avut-o cu Dorina Chiriac inca din timpul facultatii. Au fost impreuna sapte ani. In 2006, Chirila s-a cuplat cu Andreea Raicu. Relatia lor a fost una cu multa adrenalina. Dupa doi ani de relatie, Tudor a postat pe blogul sau urmatorul mesaj: „Este public. Andreea si cu mine am ales sa ne despartim. O fraza simpla care, probabil, va starni multe comentarii“.

Totusi, cei doi si-au mai dat o sansa, formand din nou un cuplu, pentru cateva luni, intre 2010 si 2011, dupa care s-au despartit definitiv. Din 2012, Tudor este impreuna cu Iulia Mizgan, originara din Bistrita, absolventa de SNSPA si angajata la departamentul de marketin si PR al unui post de radio din Bucuresti. Se stiau dinainte, de multi ani, insa, la un moment dat, au hotarit ca pot fi impreuna. Si au fost. Si sunt. Saltul de la statutul de iubiti la cel de parinti l-au facut firesc. Toata lumea stie cum apar copiii pe lume: ii aduce barza. Si barza a fost foarte draguta cu Iulia si Tudor, aducandu-le, intr-o discretie desavarsita, un baietel. Micul Chirila a fost tinut departe de ochii curiosilor.

Cantaretul nu a vrut sa faca o stire din aparitia pe lume a primului sau copil, ceea ce este de apreciat. In cele din urma, insa, informatia a ajuns la urechile presei, iar primele poze cu bebelusul celor doi au fost publicate in revista Ciao! Juratul de la “Vocea Romaniei” a tinut secret si faptul ca a devenit tata pentru a doua oara. In luna august a acestui an, Iulia a nascut un baietel de nota 10. Asadar Chirila este de 2Xtatic.

Publicat: 12 oct. 2016, 17:09 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă