Meghan, comparata cu Pippa. Adevaratul motiv pentru care Harry s-a indragostit de fosta actrita

Publicat: 25 iul. 2019, 10:53 Autor: madalina m. Vedete

Un expert regal a facut cateva dezvaluiri neasteptate, in urma cu cateva zile. Relatia amoroasa dintre Printul Harry si Meghan Markle a fost iarasi pusa sub lupa.

Meghan, comparata cu Pippa! Se pare ca intre cele doua membre ale Familiei Regale din Marea Britanie exista mai multe asemanari, decat s-ar fi putut crede pana acum.

Expertul in viata regalilor a facut marturisiri care ar putea soca. Harry ar fi fost in trecut indragostit de nimeni alta decat Pippa Middleton, sora ducesei Kate. Si, cum intre el si cumnata lui exista o relatie de prietenie si erau apropiati in trecut, cel mai probabil era destul de intim si cu Pippa.

Meghan, comparata cu Pippa!

Inainte ca vreunul dintre ei sa fi devenit parinti, Harry ar fi fost indragostit de sora cumnatei lui. De aceea, potrivit observatiilor lui Duncan Larcombe, Printul Harry nu ar fi facut altceva decat sa caute o replica a Pippei Middleton.

Meghan Markle, comparata cu Pippa Middleton

S-a nimerit sa se indragosteasca de Meghan Markle, fosta actrita din serialul „Suits”. Desi povestea lor de dragoste e una foarte frumoasa si au impreuna si un baietel, pe Archie, nimic nu ar fi fost la voia intamplarii. Mesajul lui Meghan Markle pentru Printul George

Harry a avut foarte mult timp la dispozitie in compania Pippei Middleton, inainte sa o cunoasca pe actuala ducesa de Sussex. Tocmai de aceea, ar fi cautat ca viitoarea lui sotie sa aiba anumite calitati. Felul in care Meghan se comporta in public si incapatanarea ei au transformat-o in candidata ideala.

Chiar in momentul in care Kate si William si-au unit destinele, in anul 2011, au fost multi care au speculat o posibila relatie intre Harry si Pippa. Cei doi erau considerati foarte frumosi impreuna, cand au participat pe atunci la nunta regala, si au stat doar impreuna la eveniment. Si ca infatisare, fosta actrita Meghan seamana mult cu sora ducesei de Cambridge.

„Dupa nunta regala, a existat o discutie foarte serioasa la Palat. S-au ridicat semne de intrebare, daca exista ceva romantic intre Harry si Pippa. Ambii au negat asemenea zvonuri. Dar este destul de amuzant cand ne gandim ca Harry e acum insurat cu o persoana foarte similara Pippei Middleton, ca temperament si personalitate, chiar si ca expansivitate”, a sustinut Duncan Larcombe.

sursa: express.co.uk

Publicat: 25 iul. 2019, 10:53 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă