Andreea Marin i-a pus interdictii fiicei sale, Violeta. De ce a decis acest lucru

Publicat: 15 iul. 2019, 16:31 Autor: Simona Vedete

"Zana" Andreea Marin a acordat un interviu pentru Viva in care a vorbit despre rolul de mamica si cum se intelege cu Violeta.

Andreea Marin i-a pus interdictii fiicei sale, Violeta. Andreea a recunoscut ca fiica ei ii seamana foarte mult si de aceea exista divergente intre ele.

„Amândouă suntem energie curată, firi care își revendică indepen-dența, care își încearcă mereu limitele imaginației și își susțin ideile în care cred cu încăpățânare, dar dragostea și încrederea dintre noi sunt mereu concluzia care arată că, și dincolo de controverse, mergem mână în mână mai departe.

Andreea Marin i-a pus interdictii fiicei sale, Violeta

 

Andreea Marin vorbeste despre Violeta
Andreea Marin vorbeste despre Violeta

Din contradicție se nasc ideile bune. Din dezbatere, claritatea. Din dreptul de a spune ce gândești, îndrăzneala de a clădi lucruri mari în viață. Așa că eu încurajez acest spirit combativ, dar nu susțin răsfățul exagerat, care duce la dezechilibru.

Cred, pur și simplu, în moderație și bun-simț, în armonie, asta îmi guvernează viața și asta încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ce fac.” a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Andreea a mai marturisit ca Violeta are interdictii, dar sunt spre binele ei si are timp sa faca orice isi va dori atunci cand va creste suficient de mult, nu vrea sa grabeasca lucrurile.

„Spre binele ei. Îi explic faptul că are o viață în față și anumite lucruri se vor face, dar mai târziu, la vârsta potrivită, iar altele nu pot fi făcute sub niciun chip, nicicând, dacă vrei să te construiești ca un om de încredere, de valoare și capabil să se susțină prin forțe proprii.

Asta se întâmplă în viață: la un moment dat, ești nevoit să te bazezi doar pe tine. Ca să fii luat în serios de ceilalți, trebuie să ai anumite calități, cultivate în timp” a continuat aceasta.

„Nu imi place ce se intampla”

Andreea Marin este o mama permisiva. Si-a crescut fiica frumos, i-a dat o educatie aleasa si continua sa o calauzeasca pe Violeta pe drumul cel bun. Cu toate astea, fetita ei se transforma intr-o adolescenta frumoasa, la fel ca mama ei. Dar se apropie cu pasi repezi de varsta la care va dori sa iasa in club.
„Sunt refractară, recunosc! Sunt mai mult decât refractară, nu îmi place ce se întâmplă acolo, nu am siguranța că lucrurile sunt pe direcția bună. Eu cred că există alte variante de distracție. Împreună cu prietenii, bineînțeles!
Publicat: 15 iul. 2019, 16:31 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă