Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut! Ce operatii estetice si-a mai facut si cate interventii are in total? „Vreau sa-mi mai lungesc picioarele!” VIDEO

Publicat: 15 mart. 2019, 12:17 Autor: D. C. Vedete

Si-a facut talia de clepsidra si glumeste ca vrea sa-si mai lungeasca si picioarele, cam atat i-a mai ramas. Vedeta e schimbata total de operatii.

Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut! Ce operatii estetice si-a mai facut? A trecut ceva vreme de cand Daniela Crudu nu a mai aparut la televizor iar intre timp se pare ca si-a mai facut o serie de operatii estetice.

Fosta asistenta a lui Dan Capatos s-a intors de unde a plecat, adica in platoul emisiunii nocturne, doar ca de data asta ea a fost in centrul atentiei. Mai exact cateva parti din corpul ei si operatiile pe care le-a suferit. Cruduta este o impatimita a operatiilor estetice si nu se teme sa recunoasca asta.

Incearca tot felul de tratamente si interventii doar ca sa arate din ce in ce mai bine. Intre timp transformarile ei au ajuns sa fie de-a dreptul surprinzatoare si sa nu mai arate la fel ca in anii trecuti. Obisnuita sa isi castige banii din contractele de imagine pe care le are, Daniela Crudu investeste mult in corpul ei.

„Nu exista femei urate, doar ca na…n-au bani sa se opereze. Eu am avut silicoane timp de 12 ani, puse de domnul doctor Stan. Acum mi-am subtiat talia, nu ma ingrasasem, dar am zis de ce nu, daca se poate si mai bine. Am auzit de liposculptura si am zis ca vreau sa-mi fac asta. Eu aveam talie, dar nu asa de clepsidra, acuma uite cum e.

Eu m-am apucat de toate operatiile astea pentru ca am prea mult timp liber. Tot ce apare nou eu incerc, sunt cobai. Vreau sa imi lungesc picioarele, sa-mi bag suruburi, glumesc, dar chiar exista asta in Rusia. Nici in fund nu imi pun ca am de la Mama Natura. Pe langa astea mai am acid hialuronic si botox in frunte. Eu merg la clinica exact ca la mine acasa, intru peste doctori acolo si ii rog sa imi mai puna putin acid pe ici pe colo.” le-a explicat ea lui Dan Capatos si lui Bordea despre ce interventii are.

Daniela Crudu a ajuns de nerecunoscut

Ultima ei internvetie pe care a facut-o a fost cea de sculptare a taliei din dorinta de a avea o talie mai subtire. Desi si inainte era destul de sexy, talia Danielei Crudu are acum forma de clepsidra si spune ca primeste sute de mesaje de la fete care o intreaba cum a reusit sa faca asta.

Publicat: 15 mart. 2019, 12:17 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă