Postul TVH se inchide. Cati angajati vor fi concediati. A activat 20 de ani in Romania

Publicat: 14 feb. 2019, 17:11 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Postul TVH se inchide. Cati angajati vor fi concediati. A activat 20 de ani in Romania

Dupa ce PRO TV a anuntat ca se desparte de MTV Romania de la 1 martie 2019, un nou post tv dispare de pe piata din Romania, in urmatoarele zile.

Postul TVH se inchide dupa 20 de ani de functionare pe piata din Romania. Era operat de Fundația Massmedia România de Mâine care pastreaza doar postul de radio Seven. In prezent, in televiziune lucreaza in jur de 50-60 de angajati, informeaza paginademedia.ro. Toti vor fi concediati, din nefericire.

Decizia managementului de a inchide postul tv a fost facuta publica angajatilor inca de la inceputul anului. Postul TVH se inchide din cauza problemelor financiare pe care le are. In ultimele luni, postul tv se tranformase intr-un post pentru copii. Andra Gogan devenise imaginea postului tv.

Postul TVH se inchide din cauza problemelor financiare

Postul TVH se inchide. Cati angajati vor fi concediati. A activat 20 de ani in RomaniaCompaniile de cablu vor anunta, in viitorul apropiat, cand se va inchide emisia, definitiv. Acest lucru se va intampla dupa ce TVH va anunta CNA decizia lor oficiala.

Actualul post TV H a fost lansat în urmă cu aproape 20 de ani de Fundația România de Mine, ca un post școală, care funcționa pe lângă Universitatea Spiru Haret. Ulterior, numele a fost schimbat în TVH2O, apoi în TVH.

Postul TVH se inchide. Cati angajati vor fi concediati. A activat 20 de ani in RomaniaCum a incercat TVH sa se mentina pe piata

  1. în 2014, încerca o relansare ca un post generalist, cu o fostă prezentatoare de la Antena 1 Sibiu, Alexandra Bejan și cu Robert Emanuel, actor care a jucat, printre altele, în filmul 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile.
  2. în 2016, a fost adus Mihai Găinușă, care a renunțat la proiect după câteva luni
  3. în 2017, TV H a încercat o nouă poziționare, cu accent pe filmele românești.
  4. la finalul lui 2018, postul a fost relansat ca TVH Kids Channel, canal dedicat copiilor și adolescenților, cu Andra Gogan imaginea principală a stației
Publicat: 14 feb. 2019, 17:11 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă