Naomi Campbell s-a logodit? Vedeta a afisat un URIAS inel cu diamante FOTO

Publicat: 10 feb. 2019, 18:12 Autor: D. C. Vedete

Vedeta si-a facut aparitia la New York Fashion Week si toate camerele de fotografiat si video au fost atintite asupra ei. Rezultatul? O superbijuterie!

Asa s-a putut vedea ca fotomodelul are un inel cu diamante. Naomi Campbell s-a logodit si vrea ca toata lumea sa stie asta, cu toate ca inca nu a facut niciun anunt oficial. Vedeta in varsta de 48 de ani s-ar intalni, in secret, cu artistul Liam Payne de la One Direction.

Cei doi nu au facut nicio declaratie oficiala in legatura cu zvonurile relatiei lor. Nu au confirmat, dar nici nu au infirmat. Naomi Campbell si-a facut aparitia la New York intr-un mare stil! Imbracata gros, aceasta si-a etalat cu mandrie inelul cu diamante.

Naomi Campbell s-a logodit? FOTO

In momentul in care a vazut ca e fotografiata, Naomi Campbell le-a facut cu mana paparazzilor. Evident, cu mana pe care se afla noul ei inel cu diamante. Supermodelul a zambit parca cu subintele si a mers mai departe, informeaza The Sun.

Naomi Campbell si Liam Payne ar avea o relatie intima. Vedeta s-ar in indragostit de artist dupa o ‘partida nebuneasca de sex’. Intre cei doi exista o diferenta de 23 de ani. Cei doi ar fi fost impreuna la un concert, in Londra, si de Revelion in Ghana.

Publicat: 10 feb. 2019, 18:12 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă