Naomi Campbell mănâncă o singură dată pe zi? Ce a dezvăluit bucătarul personal al celebrului fotomodel

Publicat: 03 Jun. 2020, 13:51 Vedete
Naomi Campbell mănâncă o singură dată pe zi? Ce a dezvăluit bucătarul personal al celebrului fotomodel

Sean John este bucătarul personal al celebrei Naomi Campbell şi îi pregătește mesele de peste zece ani. Acesta a dezvăluit exact ceea ce face și ce nu mănâncă Naomi la o singură masă.

Deşi, în trecut, Naomi Campbell a fost aspru judecată pentru că a spus că mănâncă doar o masă pe zi pentru a-și menține silueta, acum bucătarul ei a făcut lumină în această problemă, mai ales că acesta este bucătarul privat al modelului în vârstă de 50 de ani și îi pregătește mesele de peste un deceniu.

Deşi Naomi este foarte restrictivă şi are doar o masă pe zi, mai mult decât atât, modelul nu consumă lactate, pui sau gluten.Gătesc pentru ea de peste 10 ani. Are propriile lucruri acasă, dar eu îi pregătesc o masă foarte bună pe zi și cu adevărat sănătoasă. Ea este un ital, care este un cuvânt jamaican pentru stilul vegetarian curat, cum ar fi Bob Marley rasta talk. Chiar şi atunci când călătorește, tot eu pregătesc acele mese. Ea nu mănâncă mâncarea din avion, a spus bucătarul, citat de The Mirror

În luna aprilie, Noami  a vorbit despre metodele sale controversate de a mânca. „Îmi mănânc prânzul. Prânzul este cina mea, pentru că mănânc într-adevăr doar o dată pe zi”.

Ea a continuat să spună că își relaxează regulile auto impuse  duminica, spunând: „Duminica este ziua mea delicioasă mea, așa că atunci fac deserturi, prăjituri și budinci”.

Trucuri pentru o tinereţe eternă de la Naomi Campbell

„Pentru mine, hidratarea este cel mai importanta asa ca folosesc masti, solutii, serumuri, creme. Cand nu lucrez, incerc sa nu port deloc machiaj. Imi place sa am pielea curata”, a spus Naomi.

In ceea ce priveste corpul ei, sustine ca foloseste doar sapun pentru copii si creme hidratante: „Cumpar tot felul de lucruri de la farmacie de care cu siguranta nu am nevoie. Imi place sa incerc  lucruri noi si-mi plac produsele in dimensiuni pentru calatorie”.

Cand vine vorba de fizic, Campbell spune ca face masaj la picioare indiferent de ora tarzie la care ajunga acasa fiindca mersul pe tocuri o afecteaza. Pentru tonifiere, ea face yoga si Pilates, iar uneori isi roaga antrenorul sa ii pregateasca o clasa de Zumba. Nu foloseste aparate fiindca nu ii place sa mearga la sala de sport.

Publicat: 03 Jun. 2020, 13:51 Vedete
Pe aceeași temă